Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SUMP
  • 26.01.2023. 13:30

Konferencija SUMP-a o "Pametnoj poljoprivredi" 3. februara

Konferecija će se sastojati iz dva dela - debatnog i konferencijskog. U prvom će se govoriti na temu inovacija u poljoprivredi. Posle debatnog dela, liderske kompanije iz oblasti agrara, će prezentovati inovacije i novitete iz svog delokruga.

Foto: Depositphotos/kasto (ilustracija)
  • 140
  • 27
  • 0

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP) u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom organizuje drugu konferenciju pod nazivom "Pametna poljoprivreda" 3. februara sa početkom u 17.30 časova u amfiteatru Naučno-tehnološkog parka u Novom Sadu.

Konferecija će se sastojati iz dva dela - debatnog i konferencijskog. 

U prvom debatnom delu, aktivno učešće će uzeti Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Poljoprivredni fakultet (Novi Sad) Grad Novi Sad (član gradskog veća za privredu), Privredna komora Vojvodine i Naučno-tehnološki park, koji će diskutovati na temu inovacija u poljoprivredi.

Posle debatnog dela, liderske kompanije iz oblasti agrara, će prezentovati inovacije i novitete iz svog delokruga. Konferencija će biti svečano otvorena od strane Predsednice Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović i od strane Direktora Naučno-tehnološkog parka Neboješe Drakulića.


Tagovi

SUMP Konferencija Inovacije u poljoprivredi Jelena Marinković Radomirović Nebojša Drakulić


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/