Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Industrija konoplje
  • 04.03.2023. 15:00
  • Brisel

Konoplja u usponu: Mogla bi postati važna industrija u Europi?

U lipnju se u Briselu održava velika konferencija o industrijskoj konoplji. Prijavite se na vrijeme

Foto: Vesna Mijat
  • 1.103
  • 82
  • 1

Najveća europska konferencija o industrijskoj konoplji i tradicionalno okupljanje dionika ovoga sektora održat će se u Briselu, od 7. do 9. lipnja, u posebnom izdanju - uživo. 

Ovaj događaj organizira Europsko udruženje industrijske konoplje (EIHA), a njihova Glavna skupština prvi je puta otvorena za nečlanove kako bi se osiguralo da šira javnost bude informirana o najnovijim regulatornim promjenama i nadolazećim izazovima.

Konferencija će započeti popodne 7. lipnja s prezentacijom aktivnosti EIHA i različitih zakonodavnih pitanja, a u sljedeća dva dana održat će se osam različitih panela o ključnim tržištima, što će biti i prilika za umrežavanje sudionika.

Drugi dan, 8. lipnja, bit će posvećen raspravi o uspostavi regionalnih lanaca vrijednosti ove visokovrijedne biljke i proizvoda od nje. Poseban panel predstavit će iskustva i stajališta međunarodnih ulagača. U petak, 9. lipnja, rasprava će se usredotočiti na tržište sjemenki, lišća i cvjetova.

Također, održat će se i panel o utjecaju legalizacije konoplje za odrasle u Njemačkoj i Češkoj. 

Rana prijava je otvorena do 21. ožujka, a sudjelovanje na licu mjesta je ograničeno. Registracija za online opciju također je dostupna. Sve relevantne informacije, cjeloviti program i obrazac za registraciju dostupni su putem ove poveznice.

Konferencija je jedinstvena prilika za sve europske sudionike u ovoj industriji da unaprijede svoju mrežu kontakata i stvore poslovne prilike, ali i izraze svoje mišljenje o budućnosti sektora u Europi, poručuju organizatori. 

EIHA zastupa zajedničke interese uzgajivača, ali i proizvođačima te trgovcima vlaknima, sječkom, sjemenkama, lišćem i kanabinoidima konoplje. 


Tagovi

Industrija konoplje EIHA Uzgoj konoplje Konferencija Prijava


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.