Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacionalna konferencija
  • 15.11.2022. 16:30
  • Istarska, Labin

Labin u znaku pčelarstva, apiterapije i apiturizma

Bliži se druga nacionalna konferencija pčelarstva, apiterapije i apiturizma s međunarodnim sudjelovanjem. Osigurana je i mogućnost sudjelovanja putem zoom platforme

Foto: Julijana Kuzmić
  • 477
  • 48
  • 0

Druga nacionalna konferencija pčelarstva, apiterapije i apiturizma s međunarodnim sudjelovanjem održat će se u četvrtak, 17. studenog, s početkom u 10 sati u Fitness dvorani Sportskog centra "Franko Mileta” u Labinu (Rudarska ul. 2) te na platformi Zoom u organizaciji Pčelarske udruge Labin. 

Programom je predviđen okrugli stol na temu "Registracija apiturizma kao djelatnosti". Najavljena su i predavanja, tako će dr. sc. Domen Jaklič, univ. dipl. biol. govoriti o matičnoj mliječi, kraljevskoj hrani i propolisu prirodnom dezinficijensu (na slovenskom jeziku). 

Tanja Arih Korošec otkrit će "Kako prodati pčelarski doživljaj, a ne samo proizvode" (na slovenskom jeziku), dr. sc. Gordana Hegić mag. ing. agr. o razvoju apiterapije i apiturizma u Hrvatskoj, Beate McKenzie o BEECURA medicinskom uređaju za apiinhalacije (na engleskom jeziku) te Armin Nuhanović: Apiturizam u Bosni i Hercegovini. 

Suorganizatori su Grad Labin i Hrvatsko apiterapijsko društvo, a projekt podupiru Istarska županija i općine Sveta Nedelja, Kršan, Pićan i Raša. 

Detalje programa pronađite u dokumentu ispod teksta. 


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Nacionalna konferencija Pčelarstvo Apiterapija Apiturizam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]