Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2015.
  • 06.11.2014. 15:30

Mađarska - zemlja partner sajma Viroexpo 2015.

Zemlja partner 20. jubilarnog izdanja sajma Viroexpo 2015. bit će Mađarska

  • 142
  • 6
  • 0

Zemlja partner jubilarnog 20. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprvrede - Viroexpo 2015., koji će se u Virovitici održati od 27. veljače do 01. ožujka 2015. godine bit će Mađarska.

Dogovoreno je to na sastanku koje je Izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, predvođeno zamjenikom župana Zdravkom Dijakovićem, održalo u Veleposlanstvu Mađarske u Republici Hrvatskoj. Sastanku su, uz zamjenika župana Zdravka Dijakovića, nazočili Milan Viktor Radacsi, ataše i voditelj Ureda za ekonomske odnose Veleposlanstva Mađarske u Hrvatskoj, Igor Andrović, direktor sajma Viroexpo i Milan Vanđura, direktor HGK - Županijske komore Virovitica.

Razgovaralo se o modalitetima nastupa Mađarske na 20. izdanju međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo 2015. te o drugim oblicima međunarodne gospodarske suradnje. Mađarska je već bila zemlja partner Viroexpoa 2004. godine te je time postala jedina zemlja u povijesti sajma koja je dva puta imala ulogu zemlje partnera.

Grad partner - Velika Gorica

Krajem listopada u Virovitičko-podravskoj županiji gostovala je delagacija Velike Gorice na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem. Tom su prilikom Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Virovitice, Ivica Kirin te direktor međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, Igor Andrović gostima predstavili sajam, a dogovoreno je da Velika Gorica bude Grad partner na 20. izdanju Viroexpoa.


Tagovi

Mađarska Viroexpo Zdravko Dijaković Milan Viktor Radacsi Igor Andrović Milan Vunđera Zemlja partner Grad partner Dražen Barišić Ivica Kirin Tomislav Tolušić


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije