Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija maslinara
  • 04.02.2015. 09:00

Maslina Split 2015.

Očekuje se veliki odaziv maslinara iz brojnih mediteranskih zemalja, a stručni će skup okupiti više od 500 sudionika.

  • 443
  • 19
  • 0

U splitskom hotelu Zagreb, u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH, Hrvatske Vlade, Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita, 21. i 22. veljače 2015. godine, održat će se 12. međunarodna manifestacija maslinara Mediterana pod nazivom "Maslina Split 2015.".

Organizatori i ove godine očekuju veliki odaziv maslinara, a da je to opravdano i da za ovu manifestaciju postoji veliki interes, pokazuje i podatak da je prošle godine na ocjenjivanje pristiglo 787 uzoraka ulja iz desetak mediteranskih zemalja. Predviđeno je i održavanje stručnog skupa na kojem se očekuje više od 500 sudionika.

Posjetitelji će moći prisustvovati i izložbi opreme i sredstava za uzgoj maslina i proizvodnju maslinovog ulja. Stručnjaci - senzorski analitičari, gastronomi i nutricionisti pobrinut će se za vođenu degustaciju domaćih sortnih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.


Tagovi

Maslina 2015 Mediteranske zemlje Manifestacija maslinara Sredstva za uzgoj maslina Proizvodnja maslinovog ulja Vođena degustacija Domaće sorte maslinovog ulja