Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 18.01.2016. 08:20

Mediteranski sajam - od eko vozila do namještaja!

Od 17. do 20. ožujka 2016. u Dubrovniku 13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

  • 257
  • 20
  • 0

13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva i ove će se godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o. te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Hrvatske gospodarske komore - ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., održati od 17. do 20. ožujka 2016. u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina organizatori okupljaju izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste i zajedničkim nastojanjima predstavljaju veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje.

Najznačajnija manifestacija eko proizvodnje

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 2005. je sa ovog sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

Na 12. Mediteranskom sajmu 2015. izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja.

Prepoznali su to predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije), koji bilo to pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na našu izložbu.

Dani meda i eko namještaj te eko vozila

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Naravno i ove godine nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda te pripremiti niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Radi velikog interesa, što prije vratite popunjene i ovjerene prijavnice iz privitka i pošaljete putem e-maila: mediteranski.sajam.du@gmail.com kako bi Vam mogli osigurati prostor za izlaganje. Prijave pristigle nakon 08. ožujka 2016.g., nažalost neće biti prihvaćene. Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233 (Osoba za kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Prijava Zeleno poduzetništvo


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.