Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarstvo
  • 31.12.2017. 16:30

Međunarodni sajam voćarstva Profifruit

Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća i kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će na sajmu u Beogradu biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Foto: Minolvita / Pixabay
  • 470
  • 21
  • 0

Profifruit je međunarodni sajam i konferencija voćarstva, koji se prvi put održava u Beogradu, u susjednoj Srbiji. Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Profifruit će biti održan 9. i 10. ožujka 2018. godine u BelExpo centru. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Program konferencije

Prvi dan je posvećen uzgoju jabučastog voća (jabuka, kruška). Stručnjaci iz Srbije, Poljske, Njemačke, Italije i Nizozemske će predstavljati teme u vezi sa stanjem na europskom tržištu, suvremenim sustavima upravljanja voćnim nasadima, novim sortama, zaštiti i gnojidbi biljaka, kao i tehnologiji za skladištenje i čuvanje jabuka.

Drugi dan je posvećen uzgoju bobičastih kultura. Govornici iz Srbije, Poljske i Nizozemske razmatrat će ključne elemente suvremenog uzgoja malina, jagoda i borovnica. Odvojen blok će biti posvećen mehanizaciji berbe, bobičastih kultura i koštuničavog voća.

Sajam

Sajamski dio obilježit će mehanizacija, gnojiva, sredstva za zaštitu bilja, oprema za navodnjavanje, sustavi za zaštitu od tuče, rješenja za sakupljanje i skladištenje plodova voća, rasadnici, izvoznici i distributeri.

Foto: Minolvita / Pixabay


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer