Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarska manifestacija
  • 30.10.2015. 17:25

Mesap Jesen opet okuplja gospodarstvenike!

U Nedelišću se od 14. do 15. studenoga održava već tradicionalna sajamska priredba međimurskog kraja Mesap Jesen koju, u suradnji s partnerima, organizira Mesap d.o.o.

  • 460
  • 38
  • 0

U Nedelišću se od 14. do 15. studenoga održava već tradicionalna sajamska priredba međimurskog kraja Mesap Jesen koju, u suradnji s partnerima, organizira Mesap d.o.o.

Riječ je o devetom po redu sajmu koji okuplja gospodarstvenike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obtnike i udruge, s ciljem predstavljanja njihovih proizvodnih i uslužnih programa te međusobnog povezivanja i razmjene poslovnih informacija.

Mesap Jesen tematski je podijeljen na nekolilo cjelina: poljoprivreda; ekologija i zdrava prehrana; obnovljivi izvori energije, komunalna oprema i hortikulturalno uređenje. Rok za prijavu je 4. studenoga, a prijavnicu pronađite u prilogu.

Zainteresirani za sudjelovanje kontaktirati mogu organizatora: Mesap d.o.o., Marčec Josipa 27, 40305 Nedelišće; tel: 040 822-850; faks: 040 822 851; e-mail: mesap@mesap.hr, mesap@ck.t-com.hr.


Dokumenti


Tagovi

Mesap Jesen Nedelišće OPG Gospodarstva Ekologija Prehrana Komunalna oprema


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]