Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Milanski sajam
  • 28.01.2023. 15:00
  • Milano, Italija

Milanski Myplant & Garden - najvažniji sajam hortikulture, vrtova i zelenih površina

Osim što će proizvođači moći pronaći poslovne suradnike i posjetitelji će uživati u dekoracijama, uređenju prostora, vrtnom namještaju i opremi, i još mnogo toga

Foto: Myplant & Garden
  • 734
  • 86
  • 0

Myplant & Garden je najvažnija međunarodna manifestacija za hortikulturu, vrtove i formiranje zelenih konstrukcija i površina. Sedmo izdanje održava se od 22. do 24. veljače u talijanskom gradu Milanu. Sajam će prva dva dana biti otvoren od 9 do 18, a treći dan a od 9 do 17 sati.

Pokrenut je 2015. godine i održava se u paviljonima Fiera Milano Rho Fero. To je najveći sajamski prostor u Europi i prostire se na 730.000 m² i ima osigurano 10.000 parkirnih mjesta.

Najprestižniji hortikulturni događaj

Trodnevna manifestacija je mjesto svih bitnijih B2B okupljanja izlagača, kupaca i stručnjaka iz ovog sektora.

Na njoj će biti predstavljeni rasadnici, cvijeće, lončanice, mehanizacija, usluge i sve što je povezano s temom sajma.

Bogatstvo zelenila 

U 2022. godini bilo je 650 izlagača od kojih je 20 posto bilo iz inozemstva i gotovo 19.000 posjetitelja. 

Rastuća industrija

Brojni izlagači će i ove godine predstaviti različite aspekte rastuće industrije. U svijetu inovacija posjetiteljima će biti predstavljeni strojevi za navodnjavanje, preradu zemljišta, prekvalifikaciju zelenih površina, sakupljanje i tretman vode te klimatizaciju. Osim što će proizvođači moći naći poslovne saradnike i posjetitelji će moći uživati u dekoracijama, uređenju prostora, vrtnom namještaju i opremi, i još puno toga. Također, bit će organizirane konferencije, seminari i razni događaji.

Više informacija o sjamu potražite na ovom linku

Cijena ulaznice se kreće od 20 eura za prvi dan do 40 eura za treći dan. On-line ulaznice su nešto jeftinije i kreću se od 15 do 30 eura. Djeca od 11 do 17 godina, koja imaju pratnju, mogu dobiti karte po sniženim cijenama. Djeca mlađa od 10 ne mogu ući na izložbu osim ako roditelji ili odrasla osoba u pratnji na recepciji ne popuni izjavu o odgovornosti.


Fotoprilog


Tagovi

Myplant & Garden Milano Sajam hortikulture Italija Sajam cvjeća Cijena ulaznica


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]