Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Myplant & Garden
  • 31.01.2020. 15:00
  • Milano, Italija

Myplant & Garden 2020.– međunarodni sajam hortikulture, vrtova i formiranja zelenih površina

Posjetite međunarodni zeleni sajam za hortikulturu, vrtove i formiranje zelenih konstrukcija i površina koji će se uskoro održati u talijanskom Milanu.

Foto: Myplant & Garden
  • 465
  • 32
  • 0

Myplant & Garden je međunarodni zeleni sajam hortikulture, vrtova i formiranja zelenih konstrukcija i površina, a održat će se od 26. do 28. veljače 2020. godine u Milanu (Italija), u izložbenom prostoru Fiera.

Prošle godine na sajmu su se predstavila 733 izlagača na 45.000 m2 izložbenog prostora, a posjetilo ga je 20.100 posjetitelja. Ovaj je sajam u samo pet godina postao liderom među talijanskim sajmovima sličnog karaktera, a na njemu se sastaju sve djelatnosti iz te branše. Privlači i mnoge međuranodne izlagače, stručnjake i kupce.

U tri dana sajma Myplant & Garden će predstaviti raznolikost proizvoda kroz 9 izložbenih sektora: rasadnici, cvijeće, lonci i posude za uzgoj, krajobrazna arhitektura, strojevi, usluge, briga o vrtu, vrtni namještaj te ukrasi.

Istovremeno, u suradnji sa talijanskim i strateškim partnerima iz inozemstva, na sajmu će se održati brojni sastanci u cilju stvaranja poslovnih veza kao i stručni seminari na kojima će sudjelovati međunarodno poznati govornici, udruge i kompanije iz tog sektora. Održat će se i događanja vezana uuz urbanu i šumsku arbokulturu, gdje će se moći saznati više o planiranju i održivom upravljanju drvećem te događaj koji će povezati krajobrazni prostor sa sektorima održavanja stvarajući prirodnu vezu između dizajna, stvaranja i upravljanja sportskim terenima.

Kako je na sajmu Myplant & Garden bilo prošle godine, pogledajte u videu: 


Tagovi

Myplant & Garden Milano Italija Međunarodni sajam Hortikultura Krajobrazna arhitektura Šumarstvo Vrtovi


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.