Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 12.12.2018. 15:00

Na kuhano vino, grah i razgledanje strojeva u AgroPMD

Rabe, HE-VA, Hattat, Pronar, Kobzarenko, Samson i druge marke poljoprivredne menanizacije možete pogledati na proširenom i obnovljenom prodajnom prostoru uz osječku obilaznicu. Osim razgledanja strojeva, pripremili su i prigodnu zakusku i okrjepu kuhanim vinom.

Foto: AgroPMD
  • 453
  • 45
  • 0

Tvrtka AgroPMD d.o.o. poziva vas na druženje 14.12.2018. (petak) od 10 sati u Osijeku, Južno predgrađe 38 kod Petrol benzinske pumpe na razmjenu iskustava i planova za narednu godinu. Osim razgledanja strojeva, pripremili su i prigodnu zakusku i okrjepu kuhanim vinom.

Inače, na novom, proširenom izložbenom prostoru uz samu osječku obilaznicu, mogu se vidjeti strojevi marke Rabe, HE-VA, Satex, Vogel & Noot iz Bečeja, prskalice AgroMetal, traktori marke Hattat, prikolice Pronar i Kobzarenko i brojni drugi.

Što ćete moći vidjeti?

Rabe strojevi, posebno plugovi, uvijek su zanimljivi, a izloženi će biti oni s tri i četiri glave, vario i klasični. U posljednje vrijeme danska HE-VA najviše prodaje tanjurače i valjke upravo preko tvrtke AgroPMD. Bit će izloženi valjci 6,3 metra raspona sa zvjezdastim, tzv. 'star' prstenovima i ravnjačima, kao i HE-VA 6,3 cambridge valjak s ravnjačem.

Ti masivni strojevi izrađeni su od besprijekornog švedskog čelika. HE-VA najviše pažnje posvećuje razvoju oruđa, koja su pogodna za obradu zemljišta s aspekta očuvanja vlage i sijačica za poluizravnu ili izravnu sjetvu.

Tvornica HE-VA je u poziciji da brzo isporučuje strojeve, pa čak i one s posebnim specifikacijama namijenjene poznatom korisniku. Najistaknutiji proizvodi tvrtke HE-VA su svakako valjci. SAT sustav (Spring Active Transfer) HE-VA tip valjaka je jedinstven u svijetu i predstavlja novinu koja je HE-VA valjke lansirala na sam vrh europskih proizvođača valjaka.

Posljednjih mjeseci povećana je potražnja i za Satex strojevima za pripremu tla pa ćemo vidjeti i sljedeće modele: Satex teška drljača 4m, Satex Gruber 3,0m te Satex Sjetvospremač 3,7. Moći će se vidjeti APV 300 i APV 120 kao i Maag Precisa sijačicu. Veliki je izbor strojeva Vogel & Noot Agrosrb od plugova ravnjaka do svih mogućih za pripremu tla.

No, u prodaji traktora AgroPMD je zastupnik turskog Hattata. Moći će se vidjeti traktori serije B, C , A i serije T svi redom s ugrađenim Perkins motorima. Oni s tri cilindra i zapremine 3.300 cm3 nalaze se na seriji B i seriji C, a s četiri cilindra i zapremine 4.400 cm3 imaju Perkins motori na seriji A i seriji T.

Za više informacija obratite se tvrtki AgroPMD na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

AgroPMD Druženje Osijek Rabe HeVa Satex Vogell noot Hattat


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr