Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje
  • 21.12.2021. 16:30
  • Zadarska, Zadar

Najulov 2021: Za titulu najuspješnijih u Zadarskoj županiji bore se 42 ribolovca

Nagrađena će biti trojica najuspješnijih u kategorijama najulov, najpothvat, ribarsko srce te oni za ulove najvećeg zubaca, brancina, podlanice, lice, arbuna i lignje.

Foto: Plodovi mora i zemlje/ZL
  • 233
  • 22
  • 0

Tradicionalno proglašenje najuspješnijih ribolovaca Zadra i Zadarske županije održat će se sutra, 22. prosinca s početkom u 10:30 sati na zadarskom Vitrenjaku ispred Jedriličarskog kluba Uskok.

Nagrađena će biti trojica najuspješnijih u kategorijama najulov, najpothvat, ribarsko srce te oni za ulove najvećeg zubaca, brancina, podlanice, lice, arbuna i lignje, najavljuju organizatori iz Plodova zemlje i mora Zadarskog lista.

Ove su se godine natječaju odazvala 42 natjecatelja, a unatoč koroni ostvarena su 52 ulova ukupne težine 294.384 kilograma, od čega su 271.34 kilograma bile ribe, a 23.044 kilograma glavonošci - sipe i lignje.

U sastavu ocjenjivačkog suda bit će prof.dr.sc. Ante Kolega, dr. Lav Bavčević, dr. Neven Bosnić, meštar od panule Joško Radman, stručni suradnik Boris Bulić te urednik Plodova zemlje i mora Nedjeljko Jusup.

Za najuspješnije su predviđene nagrade i priznanja dok apsolutnog pobjednika koji je ulovio najveću ribu i najveći broj plasmanskih bodova čeka i vanbrodski motor Yamaha te dar Zadarskog lista, vrijedan 10.421 kunu.

Najulov Nina Jukića: Istom udicom upecao orijašku tabinju i vanbrodski motor Yamaha!

Ovogodišnje proglašenje najribolovaca proći će u skladu s epidemiološkom situacijom i prema naputcima Stožera.

"Bit će bakalara i biranih vina ravnokotarskih vinara, druženja uz pjesmu Zorana Jelenkovića, a kada prođe Covid sve propušteno će se nadoknaditi", poručuju organizatori.


Tagovi

Ribolovci Zadarska županija Najulov Najpothvat Ribarsko srce Nagrade


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.