Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 08.11.2021. 15:00
  • Mostar, BiH

Nakon dvije godine Mostarski sajam otvara vrata - prijavite se

Najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja s radom i najavljuje održavanje 23. Međunarodnog sajma gospodarstva.

Foto: Vedran Stapić
  • 793
  • 103
  • 0

 Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Covid-19, najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja s radom. 

"Veliko nam je zadovoljstvo najaviti održavanje 23. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, na čijoj organizaciji smo započeli s radom. Pripreme provodimo sukladno novim okolnostima koje nas okružuju i kojima ćemo se prilagođavati", navode iz Mostarskog sajma

Sajam će se održati iduće godine od 5. do 9. travnja, a zemlja partner je Mađarska. 

Kako naglašavaju, Međunarodni sajam gospodarstva bit će obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se partnerima i izlagačima na jednom mjestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

"Dragi naši partneri, izlagači, medijski promotori i posjetitelji, uvjereni u nastavak suradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time pridonijeli u stvaranju pozitivnog i prijateljskog ozračja. Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti", pozivaju organizatori.

Podsjetimo, zbog pandemije, posljednji se Međunarodni sajam gospodarstva održao 2019. godine kada je zemlja partner bila Narodna Republika Kina.

Na Mostarskom sajmu, prema planiranom još 2019. za 2020. godinu, u dva paviljona na 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, očekivalo se 700-800 izlagača iz 30 zemalja svijeta te 50.000 posjetitelja i 300 akreditiranih novinara. 

Prijavnicu za sajam pronađite u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Mostarski sajam Međunarodni sajam gospodarstva Prijavnica Sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]