Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wine Vip Event
  • 23.06.2020. 10:30

Nastavlja se Wine Vip Event: Prva destinacija je Pula

Nakon što su u Zadru 5. ožujka, tik prije zabrane okupljanja, održali uspješan Wine Vip Event organizatori su odlučili da je sada pravo vrijeme za njegov nastavak.

Foto: Agencija Ricerca Mercato
  • 103
  • 7
  • 0

Wine Vip Event - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca nakon korona blokade kreće s vrlo posebnim edukativnim eventima namijenjenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima. Nakon što je direktor Dantes Begić s timom agencije Ricerca Mercato organizirao vrlo uspješno događaj u Zadru u hotelu Kolovare 5.ožujka tik prije zabrane okupljanja, odlučili su da je sada pravo vrijeme za njegov nastavak.

Program događaja započinje se prezentacijama svih partnera događaja uz degustaciju njihovih proizvoda u velikim hotelskim dvoranama, a između druženja u manjim dvoranama održat će se turističko ugostiteljske edukacije i radionice namijenjene za direktore, FB managere, konobare,kuhare. Radionice i prezentacije vodit će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi kao što su to Mira Šemić, Dragan Jovanović, Suvad Zlatić SUWI, Deniz Zembo, Filip Savić i mnogi drugi.

Event, partnere, govornike kao i fotografije i videe možete pronaći ovdje.

"Ovo je četvrta godina kako vrlo uspješno organiziramo ove iznimno lijepe priče po raznim destinacijama na hrvatskoj obali, a sve s ciljem podizanja kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Tako gosti imaju priliku degustirati proizvode svih izlagača i s njima se povezati i dogovoriti suradnju", rekli su iz agencije.

Kao i svake godine uključene su Ugostiteljske škole kao i visoka škola ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja, a potporu su dali i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora.       

Program Wine Vip Eventa održava se od 14.00 do 20.00 sati, a nakon službenog djela programa slijedi kruna događanja, tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina. Ulaz je besplatan, a organizatori mole sve koji žele doći da na mail info@dantes.biz pošalju kratki dopis sa svojim kontaktom i mailom kako bi dobili pozivnicu.  

Wine Vip Event termini:

  • Pula: 26.06., hotel Park Plaža Histria        
  • Otok Pag, Novalja: 30.06., hotel Olea   
  • Šibenik: 30.06, hotel Panorama
  • Split: 01.07., hotel Park
  • Rijeka: hotel nije još otvoren i dogovara se termin  

Tagovi

Wine Vip Event Dantes Ricerca Mercato MasterChef Pula Pag Šibenik Split Rijeka


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?