Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca
  • 15.01.2023. 16:30
  • Međimurska, Prelog

Ne propustite 14. sajam Agro Arca i inovacije u poljoprivredi i prehrambenoj industriji

Želimo pružiti svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrani, kažu organizatori.

Foto: Facebook/AGRO ARCA
  • 1.374
  • 132
  • 0

Agro Arca, 14. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji održat će se u Prelogu od 12. do 14. svibnja u organizaciji Hrvatske zajednice inovatora i Grada Preloga.

Kako napominju, primijenjena i razvojna istraživanja u poljoprivredi u konačnici doprinose unapređenju proizvodnje, uzgoju, kvaliteti i plodnosti tla, jačanju otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih proizvodnih sustava.

"Tako i na sajmu želimo pružiti svim sudionicima da na jednome mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrane, te predstave svoja dostignuća na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane", naglašavaju organizatori. 

Bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Ciljevi sajma su prezentacija i promocija novih ideja, projekata, inovacija, proizvoda i usluga, direktna prodaja i poslovno povezivanje, informiranje i educiranje o tržištu, upoznavanje i razmjena informacija s inovatorima, izlagačima, inovativnim tvrtkama, javno priznanje za kvalitetu proizvoda i usluga kroz nagrade sajma, medijska promociju izlagača, proizvoda i inovacija i autora te edukacija i razmjena iskustva.

Pametna pčelarska vaga šalje podatke o košnici SMS-om

Prijavite se mogu inovatori, obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, male, srednje i velike tvrtke, udruženja inovatora, poduzetnika, obrtnika, zadruge, znanstvena zajednica (sveučilišta, fakulteti i instituti), mladi - učenici osnovnih i srednjih strukovnih škola. I to online na web stranici sajma ili ovdje, od 1. veljače 2023.

Ulaz na sajam je besplatan.


Tagovi

AGRO ARCA Sajam inovacija Inovacije u poljoprivredi Prelog


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]