Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pršut
  • 03.04.2022. 16:30
  • Splitsko-dalmatinska, Sinj

Ne propustite 17. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda

Čekaju vas izlagači, ocjenjivanje kvalitete pršuta, stručna predavanja i edukacije na aktualne teme iz poljoprivrede i gospodarstva, kao i revija tradicijskih proizvoda, običaja, etno i kulturne baštine.

Foto: Marinko Petković
  • 413
  • 43
  • 0

Već 17. po redu Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem održat će se 8. i 9. travnja, u sinjskom hotelu Alkar, na adresi Vrlička 50.

Svečano otvorenje bit će u petak, 8. travnja u 11:30, najavljuju organizatori.

Sajam organizira Poduzetnički centar Sinj, a kao i dosadašnjih godina, pored izlagačkog dijela, obuhvatit će i ocjenjivanje kvalitete pršuta, stručna predavanja i edukacije na aktualne teme iz poljoprivrede i gospodarstva, kao i reviju tradicijskih proizvoda, običaja, etno i kulturne baštine.

Sudjelovati će proizvođači pršuta i drugih suhomesnatih proizvoda, predstavnici mesne industrije, udruga proizvođača, obiteljskih gospodarstva koja se bave uzgojem svinja i proizvodnjom pršuta te trgovačkih lanaca, hotelijera i ugostitelja.

Kako naglašavaju iz HGK Županijska komora Split, tradicionalno podržavaju sajam pršuta u Sinju, koji već 17 godina doprinosi promociji te unapređenju kvalitete pršuta i tradicionalnih domaćih proizvoda.


Tagovi

Sajam pršuta Trajni suhomesnati proizvodi Sinj Nacionalni sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]