Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VINOcom
  • 17.08.2022. 09:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Ne propustite jubilarni, 15. VINOcom

Međunarodni festival vina i kulinarstva ove godine trajat će čak četiri dana.

Foto: Vedran Stapić
  • 916
  • 67
  • 0

Dvije godine zaredom otkazan zbog pandemije, jubilarni 15. Međunarodni festival vina VINOcom napokon će se održati ove godine. I to od 25. do 28. studenog na već poznatoj lokaciji u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Ugostit će brojne izlagače i posjetitelje, a u sklopu njega održat će se i festival kulinarstva, objavili su organizatori. 

Gotovo četvrt stoljeća, VINOcom je poseban vinski događaj, kojim se promiče kultura stola, u čemu vino ima izuzetnu ulogu i značenje. 

Očekuju vas degustacije ponajboljih hrvatskih i stranih vina, uz edukaciju posjetitelja o značajkama plemenite kapljice i njihovu slaganju s jelima.

Podsjećamo, posljednje održanim festivalom je prošetalo više od osam tisuća posjetitelja. Zemlja partner bila je Slovačka, a svoje su proizvode ponudili i izlagači iz Francuske, Austrije, Italije, Bugarske, Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije.


Tagovi

VINOcom Festival vina Festival kulinarstva Esplanade


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]