Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinski bor maraton
  • 21.09.2021. 15:20
  • Osječko-baranjska, Zmajevac

Ne propustite ovaj vikend 16. Vinski bor maraton

Ove godine održat će se na tri lokacije, a svoje proizvode predstavit će 30-ak vinara.

Foto: Krešimir Galić/Vinski bor maraton
  • 141
  • 25
  • 0

Još jednom podsjećamo na jednu od najvećih vinskim manifestaciju u Baranji, 16. Vinski bor maraton koji će se održati ovoga vikenda, 24. i 25. rujna u tradicionalnom mjestu Zmajevac. 

Novitet je, najavljuju organizatori Udruga Surduk, dodatna lokacija tako da će se sada održati na tri, uz već poznati Reformatorski i Katolički surduk,  tu je i Vašarište gdje će se uz gastro i eno ponudu nuditi cjelodnevne aktivnosti, programi, radionice i glazbeni sadržaj.

Petak 24. rujna ponovo je rezerviran prema već iskušanom receptu za "Premium maraton" kada posjetitelji imaju priliku kušati najbolje od najboljeg, vina baranjskih vinara vrhunske kvalitete, dok će se u subotu tradicionalno održati maraton za koji na startu dobijete vinsku čašu, kupone za kušanje vina te kartu zmajevačkih gatora. 

Možete birati gdje ćete započeti svoju vinsku avanturu, na crvenoj, zelenoj i žutoj vinskoj cesti odnosno u katoličkom ili reformatskom surduku ili u Ružinoj ulici. Što god odaberete, putem ćete susresti brojne maratonce, putevi će vam se ispreplitati sve do jednog cilja, a to je mjesto dobre glazbe i vrhunske klope u večernjim satima.

Crvena, zelena ili žuta vinska ruta

Na manifestaciji će sudjelovati oko 30-ak vinara, a broj maratonaca ograničen je na 2.500. 

Ovogodišnje izdanje organizira se uz potporu Vlade Republike Hrvatske i prvi put uz zemlju partnera – Mađarsku.

Svoj startni paket možete rezervirati ovdje.

"Tko je jednom posjetio vinsku prijestolnicu Baranju u vrijeme Maratona, uvijek se iznova vraća. Jer svaki novi maraton novi je doživljaj, čiju izvrsnost jamče vrhunski vinari, pejzaži od kojih zastaje dah, pregršt glazbe i dobra vibra koju nude zmajevački surduci", poručuju organizatori.


Fotoprilog


Tagovi

Vinski bor maraton Dani otvorenih podruma Zmajevac Surduci Baranja Udruga Surduk


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.