Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-fest 2019
  • 22.08.2019. 17:00

Novi Bečej domaćin sedmog po redu Poljo-festa

Najveća poljoprivredna manifestacija u okviru Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, Poljo-fest, održaće se od 23. do 25. avgusta. Svečano otvaranje zakazano je za petak, 23. avgusta u 15 sati. 

Foto: Privredna komora Vojvodine
  • 120
  • 4
  • 0

Predsednik Opštine Novi Bečej i predsednik Organizacionog odbora manifestacije Saša Maksimović podsetio je da manifestacija Velikogospojinski dani datira od 1994. godine i da je po veličini, jedna od tri u Vojvodine, a jedna od pet u Srbiji.

"Od 2013. godine, uveli smo novu pod manifestaciju koja se zove Velikogospojinski Poljo-fest, dakle sedmi po redu, rekao je Maksimović i istakao da Velikogospojisnki dani obuhvataju veliki broj događaja i pod manifestacija.

Poljo-fest, će se održati od 23. do 25. avgusta. Svečano otvaranje zakazano je za petak, 23. avgusta u 15 sati.

Panel diskusija: Mladi poljoprivrednici - najveća šansa srpskog agrara

Tokom prvog dana, manifestacije planirana je panel diskusija "Mladi poljoprivrednici - najveća šansa srpskog agrara." U saradnji sa zlatnim sponzorom manifestacije, kompanijom "Agroteh" iz Trešnjevca, i ove godine će se održati takmičenje u jahanju mehaničkog bika. U subotu, 24. avgusta, očekuje se da će biti najveći dan stočara do sada, gde će, između ostalog, biti izložba krupne, sitne stoke i sitnih životinja.

"Predviđen je program i za najmlađe posetioce, u okviru kojeg će biti organizovano rekreativno jahanje konja. Takođe, i ove godine predviđeno je takmičenje u veštini upravljanja traktorom, prezentacija poljoprivredne mehanizacije u radu," rekao je šef Stručnog tima ovogodišnjeg "Poljo-festa" Milan Stojšin.

Velikogospojinski dani održavaju se od 22. do 27. avgusta 2019. godine u Novom Bečeju.


Izvori

Privredna komora Vojvodine


Tagovi

Poljo-fest Poljoprivreda Velikogospojinski dani Saša Maskimović Milan Stojšin


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]