Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 11.05.2021. 17:00

Novosadski sajam organizira Dane poljoprivrede online - promocija agrara

U mjesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima, održat će se Dani poljoprivrede online.

Foto: Novosadski sajam
  • 150
  • 28
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu i ove će se godine održati u digitalnom izdanju. Točnije, u mjesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima - Novosadski sajam na platformi ExpoOnline.rs organizira Dane poljoprivrede online.

Tijekom četiri dana, od 18. do 21. svibnja, bit će prilika za još jednu promociju agrara, kao i proizvoda, usluga, znanja i iskustva, kako domaćih proizvođača, tako i iz inozemstva. Mogućnost predstaviti se u online okruženju imat će i pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave poljoprivredom - od proizvođača do prerađivača, financijskih institucija, organizacija i udruženja. Pored izlagača iz Srbije, nastupit će i tvrtke iz Češke, Španjolske, Rumunjske, Nizozemske i Hrvatske.

U fokusu novčani poticaji

U fokusu događaja bit će subvencije i novčane potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju. Posjetiteljima Dana poljoprivrede online će, između ostalog, na virtualnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključni strojevi, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u sektoru ove proizvodnje.

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Izlagači i svi poslovni posjetitelji mogu zakazati B2B sastanke, a svi zainteresirani na platformi ExpoOnline.rs pogledati brojne konferencije i panele. 

Nagradna igra - Belarus traktor

Tijekom ovih Dana Agropanonka organizira nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada traktor "Belarus 82.1".

 Zemlja partner je Češka Republika, a Zlatni sponzor Al Dahra.


Tagovi

Novosadski sajam Dani poljoprivrede Online ExpoOnline Belarus traktor


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer