Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2020.
  • 13.03.2020. 12:35
  • Splitsko-dalmatinska, Supetar, Milna, Brač

Odgođen i Noćnjak, zdravstvena sigurnost je najvažnija

Pripremili smo bogat i dinamičan program, ali vaša zdravstvena sigurnost i sigurnost žitelja maslinarskog otoka Brača nam je najvažnija te zbog toga odgađamo održavanje Noćnjaka, poručili su iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.092
  • 61
  • 0

Zbog mogućnosti širenja koronavirusa, odgođena je i 22. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2020, koja se trebala održati u razdoblju od 19. do 22. ožujka u Supetru i Milni na otoku Braču.

"Dragi prijatelji Noćnjaka i Zadružnog saveza Dalmacije, zbog okolnosti vezanih za pandemiju koronavirusa, a sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Kriznog stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Supetra i gradskog stožera Civilne zaštite, Organizacijski odbor Noćnjaka 2020. donio je Odluku o odgodi 22. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara.

Događanja koja organiziramo i susreti s vama nam nikada nisu bili samo posao, tako da smo se zaista radovali našem susretu. Pripremili smo bogat i dinamičan program, ali vaša zdravstvena sigurnost i sigurnost žitelja maslinarskog otoka Brača nam je najvažnija te zbog toga odgađamo održavanje Noćnjaka.

Koronavirus odgodio i 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Noćnjak planiramo uskoro održati čim budu dozvolile okolnosti o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti. Zahvaljujemo na brojnim iskazima podrške koje primamo zbog poteškoća vezanih za odogodu naše i vaše manifestacije", poručio je Lordan Ljubenkov, u ime Organizacijskog odbora Noćnjaka 2020.

Podsjećamo, kako bi se spriječilo širenje zaraze, već su otkazani Viroexpo i Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, ali i Mostarski sajam te proljetne manifestacije na Celjskom sajmu u sujednoj BiH odnosno Sloveniji.  


Tagovi

Noćnjak Koronavirus Odgoda


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]