Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 17.04.2021. 07:30

Održaće se Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i tehnologija u Turskoj

Od 7. do 11. juna ove godine, usprkos pandemiji, održaće se 18. Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i poljoprivrednih tehnologija Konja u Turskoj

Foto: Facebook/Atolye Space Design
  • 180
  • 15
  • 0

Uprkos pandemiji održaće se 18. Međunarodni sajam poljoprivrede, mehanizacije i poljoprivrednih tehnologija Konja u Turskoj. Planirani datum je od 7. do 11. juna ove godine u gradu Konja, saopštili su organizatori.

Na prostoru Međunarodnog sajamskog centra Tijap na površini od 66 zatvorenog i 24 hiljade kvadratnih otvorenog prostora predstaviće se razni izlagači poljoprivredne mehanizacije i opreme. Ovaj sajam je najveći poljoprivredni sajam u Turskoj i treći najveći u Evropi.

Prema organizatorima, 2019. godine učestvovalo je preko 400 izlagača koji su pristigli iz raznih krajeva sveta - od Evrope, Azije do Amerike. Takođe, posetilo ga je više od 300 hiljade posetioca iz 100 država, a zbog trenutne epidemiološke situacije upitan je odaziv u tolikom broju.

Na sajmu će se moći videti najnoviji traktori, prskalice, sejačice, berači, kombajni, rasipači, kultivatori, dizalice i druge mašine namenjene radu u svim granama poljoprivredne proizvodnje. Takođe, biće predstavljeni i rezervni delovi te ostala oprema poput ručnih alata, ambalaže za proizvode i drugo. 


Tagovi

Turska Sajam Poljoprivredna mehanizacija Tehnologija Pandemija Konya Tüyap


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.