Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski poljoprivredni sajam
  • 20.05.2014. 11:00

Odvezi se sa Novosadskog sajma u traktoru!

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu najvažniji je poljoprivredni događaj u regiji. Ove godine organizatori su pripremili uistinu impresivan sajamski program, a najsretnijeg posjetitelja očekuje vrijedna nagrada – traktor Belarus 82.1

  • 2.248
  • 264
  • 0

Oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja, posjetitelji sa četiri kontinenta, najsuvremenija mehanizacija, visokosofisticirani kombajni vrijednosti od pola milijuna eura i premijerno predstavljanje traktora koji još uvijek nije plasiran na tržište, tek su dio vrhunske ponude 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se od 20. do 26. svibnja ove godine održava u Novom Sadu.

Velik interes izlagača, kao i posjetitelja, potvrđuje da je Poljoprivredni sajam u Novom Sadu najvažniji poljoprivredni događaj u regiji. Na štandovima izlagača posjetitelji će moći vidjeti najnovije trendove u poljoprivredi, opremu za prehrambenu industriju, kemijska i zaštitna sredstva, organsku hranu, kao i brojne druge proizvode i usluge iz područja agrobiznisa. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska, čiji će nastup zasigurno obilježiti i gostovanje popularnog kuhara Rudolfa van Vejna.

U okviru Nacionalne izložba stoke u četvrtak, 22. svibnja bit će predstavljeno više od 1.300 odabranih grla bikova, konja, krava i drugih životinja domaćeg uzgoja, dok će se za vikend održati dva konjička natjecanja.

Najsretnijeg posjetitelja očekuje traktor Belarus 82.1

Za sve posjetitelje sa kupljenom ulaznicom Novosadski sajam i ove godine organizira veliku Nagradnu igru, a najsretniji posjetitelj osvojit će traktor marke Belarus 82.1. Sponzor nagradne igre je tvrtka "Agropanonka MTZ Finke" iz Novog Sada, koja će osim Belarusa 82.1 osigurati još jedan traktor marke Belarus 422. Kupone za Belarus 422 možete preuzeti na izložbenom prostoru Agropanonke. Izvlačenje će se održati u nedelju, 25. svibnja s početkom u 17 sati, dok će se u ponedjeljak, 26. svibnja u 12 sati, dobitiniku svečano uručiti ključevi. U subotu, 24. svibnja organizatori najavljuju Obiteljski dan, tokom kojeg roditelji s djecom do 16 godina mogu kupiti promo ulaznicu za obitelj po cijeni od 500 dinara, odnosno 30-tak kuna.

Najveći interes stranih izlagača do sada

Izlagači iz cijele Europe, ali i sa drugih kontinenata, predstavit će najnovije trendove iz područja poljoprivrede. Čak 30 posto izlagača stiže iz inozemstva, a predstavit će se proizvodi i usluge iz ukupno 60 zemalja. Zemlja partner je Nizozemska. Ove godine novosadski poljoprivredni sajam bilježi najveći interes stranih izlagača u povijesti svoga postojanja, pa će tako nastupiti izlagači iz: Turske, Poljske, Češke, Rumunjske, Bugarske, Belgije, Njemačke, BiH, Ukrajine, Albanije, Austrije, Italije, Francuske, Mađarske, Španjolske, Srbije, Slovenije, Grčke, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Nizozemske, Bjelorusije, Indije, kao i brojnih drugih zemalja.

Traktori i kombajni budućnosti

Izložba poljoprivredne mehanizacije proteći će u znaku najpoznatijih svjetskih brendova i noviteta. Poljoprivredni strojevi, traktori, kombajni, priključci, oprema i dijelovi čine oko 30 posto ukupne izlagačke ponude. U sklopu sajma bit će izloženi i noviteti predstavljeni na najpoznatijim svjetskim sajmovima. Prema očekivanjima organizatora, velik interes posebno će privući traktor Deutz Fahr od 340 konjskih snaga, koji će biti ekskluzivno predstavljen na Novosadskom sajmu, a koji u prodaju ide tek sljedeće godine.

Uz domaće proizvođače, Industriju motora Rakovica - IMR i Industriju mašina i traktora IMT, Beograd, atraktivan nastup, novitete i specijalne pogodnosti za kupovinu tokom Sajma najavljuju članovi Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije u Novom Sadu.

Najskuplji poljoprivredni stoj na 81. međunarodnom poljoprivrednom sajmu bit će kombajn njemačkog proizvođača "Grime Varitron", koji je 'težak' 533.000 eura, a koji će na ovogodišnjem sajmu predstaviti ITN grupa. Pored toga, posjetitelji će se moći upoznati sa najnovijim tehničkim dostignućima koje će predstaviti najpoznatiji proizvođači poljoprivrednih stojeva poput: Belarus, Mahindra, Massey Ferguson, John Deere, YTO, Zetor, Case, Stayer, Kubota, Fendt, Valtra, Goldoni, Same, Antonio Carraro, New Holland, Claas, Holmer, Landini i brojni drugi.

Prezentacija priključaka i poljoprivredne opreme uz sajamske popuste

Na ovogodišnjem novosadskom poljoprivrednom sajmu gotovo svakodnevno će se održavati prezentacije široke palete priključnih dijelova i opreme za poljoprivredne stojeve za sljedeće brandove: SIM Šempeter, Pottinger, Agreks, Lemken, Kun, Vaderstad, Great Plains, Mascar, Tafe, Calderoni, Hermes, Muta, IRTEK, RKD, Amazone, Kverneland, Krone, Regent, Bargam, Pneusej, Fogelnot, Monosem.

Članovi Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije najavljuju da će tokom Sajma odobravati i specijalne uvjete za kupovinu poljoprivrednih strojeva i prateće opreme. "Agropanonka MTZ Finke" će do kraja svibnja kupcima odobrava popust od 3 posto. Također, sajamske popuste do 5 posto najavljuju u tvrtki "MasFerg Agro" i na štandu "Agrimatko". Specijalni sajamski popust za gotovinsko plaćanje, koji će ići i do 10 posto, odobravat će "Jugometal", a popuste za kupovinu poljoprivredne mehanizacije najavljuju i tvrtke "Milurović komerc", "Agrouniverzal", "Kosa trejd", "Inter agrar SRB", "ITN", "Delta agrar", "Almeks" i brojni drugi. Specijalnu akciju organizira "Res trejd Internacional" koji u suradnji sa bankama i leasing kućama omogućava kupovinu na 36 mjeseci sa polugodišnjim ratama, uz učešće od 20 posto te kamatnu stopu od 3,99 ili 4,99 posto.

Za kupce John Deere traktora serije 6M posebne nagrade!

Svaki kupac John Deere traktora serije 6M na poklon će dobiti diskosni rasipač mineralnih gnojiva. Tvrtka "Agrovojvodina-mehanizacija" kupcima odobrava beskamatni kredit za nabavku traktora, a omogućava i akciju zamjene "staro za novo". "Agroteh PMD" će odobravati specijalne sajamske popuste, a preko banaka i leasing kuća pripremljeni su posebni uvjeti financiranja, kao i vrijedni pokloni za mališane kupaca. Specijalnu ponudu pripremila je i kompanija "Agroglobe", koja će za ograničen broj kupaca traktora New Holland omogućiti specijalno kreditiranje.

Sve to i još puno više očekuje Vas na 81. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novi Sad. Stoga, posjetite najveći poljoprivredni događaj u regiji i uživajte u bogatoj sajamskoj ponudi!


Tagovi

Novosadski sajam Novi Sad Poljoprivredni sajam Rudolf van Vejn Belarus Izložba stoke John Deere New Holland Agropanonka MTZ Finke Poljoprivredni strojevi Deutz Fahr


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer