Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HEAD
  • 10.06.2021. 15:00

Okrugli stol "Budućnost hrvatskog šećera": Kako zadržati interes proizvođača?

Raspravljat će se o mogućim aktivnostima i mjerama koje će zadržati interes proizvođača za proizvodnju šećerne repe čime bi se osigurao rad postojećih preradbenih kapaciteta

Foto: Lucija Bencarić
  • 279
  • 26
  • 0

Okrugli stol "Budućnost hrvatskog šećera" održat će se u srijedu, 16. lipnja, najavili su organizatori Hrvatsko agroekonomsko društvo (HEAD).

Zbog važnosti proizvodnje šećerne repe i šećera za Republiku Hrvatsku te značajnih promjena na svjetskom tržištu, na okruglom stolu raspravljat će se o mogućim aktivnostima i mjerama koje će zadržati interes proizvođača za proizvodnju šećerne repe čime bi se osigurao rad postojećih preradbenih kapaciteta.

Panelisti su ministrica poljoprivrede Marija Vučković, predsjednik Hrvatske industrije šećera Miroslav Božić, , dipl. ing. Miroslav Knežević iz poduzeća Agro-Tovarnik, prof. dr. sc. Črtomir Rizman sa Sveučilišta u Mariboru te Mato Brlošić, zamjenik predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore.

Skup će moderirati prof. dr. sc. Ivo Grgić s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, a organizira se u suradnji s Klubom znanstvenika Udruga Hrvata BiH Prsten. 

Okrugli stol počinje u 13 sati, predviđeno trajanje je sat i pol, a moći će te ga popratiti online puzem Zoom aplikacije ovdje.


Tagovi

Okrugli stol HEAD Proizvodnja šećera


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić