Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 15.02.2020. 15:00
  • Pordenone, Italija

Ortogiardino 2020: Doživite proljeće na 41. sajmu cvijeća i vrtova

Posjetite 41. izdanje sajma cvijeća i vrtova koje će se uskoro održati u gradu Pordenone, a riječ je o talijanskoj manifestaciji koja okuplja brojne stručnjake i ljubitelje hortikulture.

Foto: Facebook/Ortogiardino
  • 510
  • 39
  • 0

Već 41. izdanje sajma cvijeća i vrtova Ortogiardino je jedna od najznačajnijih talijanskih manifestacija posvećena ljubiteljima vrtlarstva, cvjećarstva, povrćarstva i svim djelatnicima u tom sektoru. Sajam će se održati od 7. do 15. ožujka 2020. godine u organizaciji sajma Fiera di Pordenone.

Prema njihovim podacima, prošle se godine na sajmu se predstavilo 300 izlagača na 35.000 m2 izložbenog prostora, a zabilježen je dolazak 65.000 posjetitelja. Ovaj sajam ima jedinstveni format u kojem se reklamni štandovi izmjenjuju uz spektakularne prikaze i uvijek nove tematske događaje u toploj i privlačnoj atmosferi.

Svih devet dana bit će posvećeno svijetu vrtlarstva, sobnih i vrtnih biljaka s izložbom velikih vrtova u paviljonima pordenonskog sajma i bogatim prodajnim prostorima. Ondje posjetitelji mogu birati između ukrasnih i tropskih biljaka, presadnica, sjemena, lukovica, gnojiva, supstrata, proizvoda i alata za vrtlarenje kao i uzgoj cvijeća, te vrtnog, namještaja za parkove, travnjake, zelene površine, terase i balkone.

Organizatori očekuju da će ove godine zabilježiti i veći broj posjetitelja. 

U širokom izboru vrtnih sorata i najnovijih trendova na tržištu opreme i ukrasnih predmeta, na sajmu Ortogiardino naći ćete gotovo sve što trebate strast prema cvijeću i zelenilu. 


Tagovi

Ortogiardino Sajam cvijeća Pordenone Italija Hortikultura Vrtovi


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]