Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 24.05.2019. 14:55

Osvojite ulaznice: Agroklub vas vodi na 6. Farm Show Osijek!

Još nekoliko dana dijeli nas od otvorenja 6. Farm Showa - sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme! Agroklub Vam poklanja 5x2 ulaznice, saznajte kako do njih!

Foto: Maja Celing Celić
  • 1.985
  • 255
  • 0

Još nekoliko dana dijeli nas od otvorenja 6. Farm Showa - sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme! Sajam će se održati od 31.05. do 02.06. na dobro poznatoj lokaciji, na Sportskoj zračnoj luci Osijek. Agroklub Vam poklanja 5x2 ulaznice, a kako ih osvojiti, saznajte u nastavku!

Sajam se na istom prostoru održava šestu godinu za redom, a organizatori najavljuju još veći, zanimljiviji i bolji Farm Show. Kroz sva tri dana, svoju ponudu će pokazati mnogi brendovi mehanizacije, sjemenarske kuće i prodavači gnojiva te zaštitnih sredstava, a poseban je naglasak na prezentacijama strojeva u radu. Popis strojeva za demo prezentaciju pronađite u dokumentu ispod članka!

U petak je službeno otvorenje sajma. U subotu u 11 sati počinje demo prezentacija strojeva, a prostor će biti u sredini sajma sa tribinom za gledatelje. U subotu će se u 17 sati održati i fišijada - natjecanje izlagača u kuhanju fiša. U nedjelju u 13 sati svoje će snage odmjeriti različiti modeli i brendovi traktora na tradicionalnoj utrci traktora.

Cijena ulaznice za posjetitelje je 20,00 kuna te osiguran besplatan parking.

Popis strojeva za demo prezentaciju pronađite u dokumentu ispod članka!

Kako do ulaznica?

Agroklub će nagraditi pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe. Sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac unutar članka.

Sudjelovati možete do 29. svibnja do 12 sati, kada ćemo izvući dobitnike. Sretni dobitnici će biti kontaktirani putem navedenih e-mail adresa. Za ulaz na Farm Show dobitnicima će biti potrebna samo osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sajam će se održati na lokaciji:


Dokumenti


Tagovi

Farm Show Ulaznice Darivanje Sajam mehanizacije Osijek


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/