Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.08.2019. 10:30

Osvojite ulaznice za 27. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 27. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dve sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO!

Foto: Vedran Stapić
  • 335
  • 16
  • 0

Agroklub vas, u saradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na 27. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dve sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO! Uz Prolećni sajam, ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, a održaće se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara od 06.-08.09.2019.

Bogata ponuda mehanizacije, đubriva, semenske robe...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, zatim građevinska i komunalna oprema i mašine upotpuniće Jesenji sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih preduzetnika i porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program će "začiniti" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmena znanja i iskustava. Biće tu i prezentacije rada raznih mašina i alata te Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenjem sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posetioci mere u desetinama hiljada. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u celoj regiji, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Kako osvojiti ulaznice?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 5 najsrećnijih čitalaca s po dve ulaznice! Prijave traju do srede, 28. avgusta, 2019. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Srećne dobitnike ćemo obavestiti putem ostavljenih imejl adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati lična karta koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Srećno i vidimo se na 27. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenji sajam Gudovac Bjelovar Ulaznice


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner