Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 11.05.2023. 12:00

Osvojite ulaznice za 90. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Agroklub će obradovati pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe. To možete biti baš vi!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.758
  • 135
  • 0

Agroklub vas i ove godine u suradnji s Novosadskim sajmom vodi na jubilarni 90. Međunarodni poljoprivredni sajam. Želite li biti dijelom jednog od najvećih događanja u sektoru agrara u ovom dijelu Europe, možete osvojiti 5x2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 20. do 26. svibnja na Novosadskom sajmu koji ove godine slavi stoljeće postojanja. Uz poznate segmente poput izložbe poljoprivredne mehanizacije, nacionalne izložbe stoke i izložbe proizvoda s dodanom vrijednošću - ekoloških, proizvoda s oznakom geografskog porijekla te kraft piva, posjetitelji će moći obići štandove mnogobrojnih izlagača iz 21 zemlje svijeta.

Ove godine zemlja partner je Italija, zlatni sponzor Al dahra, banka partner Poštanska štedionica, a Generalni sponzor je Globos osiguranje.

Sto godina Novosadskog sajma: Od "zemaljskih" vašara do ere interneta i inovacija

Na površini od 230.000 m2, od kojih 74.000 zatvorenog izlagačkog prostora i Kongresnim centrom površine 2.230 m2 koji može primiti 1.350 ljudi Novosadski sajam je ušao u grupu najrespektabilnijih sajmova u Europi. Ove godine organizatori očekuju da će nadmašiti prošlogodišnji broj posjetitelja od 140.000 te ne propustite priliku biti među njima i proslaviti dvostruki jubilej Sajma.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratak obrazac ispod članka. Prijave traju do četvrtka 18. svibnja u 12h, a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org). 

Dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a ulaznice za Sajam moći će podići uz osobnu iskaznicu ili putovnicu na pultu za akreditacije na ulazu u Novosadski sajam.

Sretno i vidimo se na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!

 


Tagovi

Novosadski sajam Ulaznice 100 godina Novosadskog sajma 90. Međunarodni sajam poljoprivrede Sajam poljoprivrede Novi Sad


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer