Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam SIMA
  • 01.03.2019. 13:30

Otkrijte nove trendove na sajmu franšiza - Franchise Expo Paris

Na sajmu će se svi zainteresirani moći raspitati o uvjetima za dobivanje franšize. Koje poznate robne marke dolaze, saznajte u nastavku.

Foto: pressroom.franchise-fff.com
  • 700
  • 54
  • 0

Posjetite sajam Franchise Expo Paris od 17.03.-20.03.2019. u Parizu sa zanimljivom ponudom franšiza u sektoru trgovine, prehrane, kao i srednje i velike distribucije. Na sajmu će se u tom području predstaviti 40 poznatih robnih marki.

Očekuje se kako će izložbu posjetiti oko 35.000 investitora, start-upova i trgovaca koji će i ove godine tražiti dobre poslovne ideje oko kojih bi mogli izgraditi uspješan poduzetnički pothvat.

Bit će i poznati lanci trgovina kao što su Auchan, Carrefour, Casino, Système U i Les Mousquetaires gdje se zainteresirani mogu raspitati o uvjetima za dobivanje franšize. U sektoru BIO prehrane bit će L’Eau Vive, Naturalia, La Vie Claire, Les Comptoirs De La Bio. Tu je i velika distribucija i trgovina vinima, čokoladom, pekarskim proizvodima.

Ove godine predstavit će se i vrlo poznati Dammann Frères, potom Thé & Beauté By Ladurée, Betjeman and Barton itd.

Zanimljive su i trgovine gdje zapravo kupujete hranu bez pakiranja u rinfuzi, poput La Mesure, gdje dobijete baš ono što vam treba i koliko vam treba.

Na sajmu se ugovaraju franšize za Hrvatsku ili bilo koju drugu zemlju. Ovakvi novi koncepti u dizajnu i opremanju trgovine hranom zaista mogu biti zanimljivi i komercijalno isplativi. 

"Novi koncepti koje usvajamo su zapravo samo jeka tog fenomena koji se zove odgovorna potrošnja. Radi se o trendu. Trgovine hranom ovog tipa sve su brojnije", rekli su iz organizacije sajma.


Tagovi

Franchise Expo Paris Sajam hrane Franšiza Bio prehrana Distribucija


Partner