Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenji sajam
  • 12.11.2021. 12:30
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Banja Luka

Otvoren 24. Jesenji sajam u Banja Luci

Već prvi dan je pokazao da vlada veliki interes za ovakvim događanjima, kako među posjetiteljima, tako i među izlagačima. 

Foto: Facebook/Vlada Republike Srpske
  • 148
  • 57
  • 0

Nakon godinu dana pauze, otvoren je 24. Jesenji sajam u Banja Luci. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji svoje proizvode i usluge predstavlja više od 100 izlagača iz Srpske, Federacije BiH i zemalja okruženja. 

Ovaj događaj obuhvaća 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta "Lorimes 2021", 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, te 24. Međunarodni sajam hrane i pića.

Već prvi dan je pokazao da vlada veliki interes za ovakvim događanjima, kako među posjetiteljima, tako i među izlagačima. 

"Ove grane koje su danas predstavljene razvojna su šansa Republike Srpske. Ovo su naši potencijali i u prehrambenoj industriji, u turizmu, u lovstvu i svemu onome što imamo priliku da vidimo", rekao je prilikom otvorenaj predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković. Čestitao je izlagačima i organizatorima na, naglasio je, hrabrom potezu da i u godini korone i u vremenu zahtjevne ili teške epidemiološke situacije organizuju ovakav sajam. 

Izrazio je zadovoljstvo da se na sajmu nalaze ljudi iz Srbije i Vojvodine, jer Srpska sa njima ima više nego dobru saradnju. Također, naveo je da i sa ostalima iz regiona želi suradnju kao što je sa Vojvodinom. "Samo prije mjesec i nešto dana bili smo na Novosadskom sajmu, dogovorili smo se da ubuduće na svim sajmovima i u regionu i dalje u Evropi i svijetu nastupamo zajedno kako bismo promovisali naše proizvode i van granica, uslovno rečeno bivše Jugoslavije", zaključio je Višković.

"Jesenji sajam 2021" u prostorijama Banjalučkog velesajma trajat će do 13. novembra. 


Fotoprilog


Tagovi

Jesenji sajam Banja Luka Radovan Višković Lorimes


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.