Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 14.12.2020. 13:30

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji će trajati od 14. do 18. decembra pripremljeni su popusti i akcije, za posjetioce. Biće održano više od 50 konferencija, webinara, promocija i prezentacija.

Foto: expoonline.rs (prt/scrn)
  • 161
  • 172
  • 0

Danas je zvanično otvoren prvi online novosadski Međunarodni sajam poljoprivrede na kojem će se u virtuelnom obliku predstaviti 184 izlagača sa svojim proizvodima i uslugama iz osam zemalja svijeta: Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković naglasio je da je ovo prvi virtuelni sajam na Balkanu. Riječ je o jednom dobrom pilot projektu, u narednom periodu nastavit će djelovati u tom formatu, a sa završetkom pandemije moćiće organizovati realne sajmove.

"S obzirom da su okolnosti takve da zbog pandemije Covid-a 19 nije moguće održavati realne, a i politika vlade je da se ide u pravcu digitalizacije, pronašli smo prostor i organizovali atraktivnu aplikaciju preko koje ćemo napraviti kvalitetan sajam", rekao je Cvetković u uvodnom obraćanju.

Virtuelni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Šta mogu očekivati izlagači i kupci?

Zemlja partner Poljoprivrednog sajma ove godine je Češka. 

Direktan kontakt izlagača i posjetilaca video i audio putem

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji će trajati od 14. do 18. decembra pripremljeni su popusti i akcije za posjetioce. Bit će održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija. Na Izložbi stoke nastupa 31 uzgajivač iz Srbije, a bit će promovisani i najbolje ocijenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Klikom na štand možete pristupiti informacijama o svakom izlagaču

Direktan kontakt izlagača i posjetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, chatom i mailom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka s izlagačima. Posjetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Posjeta sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.


Tagovi

Sajam poljoprivrede Novosadski Sajam Slobodan Cvetković Online sajam Češka


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner