Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZPP
  • 23.10.2021. 13:30

Pazin, Gospić, Zadar i Zagreb sljedeće su lokacije konzultacija o ZPP-u

Uvjet za korištenje sredstava poljoprivrednih fondova je izrada Strateškog plana koji će obuhvatiti izravna plaćanja, sektorske mjere potpore te mjere potpore ruralnom razvoju.

Foto: Aleksandar Radetić
  • 189
  • 11
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede nastavlja s konzultacijama o strateškom planu Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027.

Naime, nakon onih u Iloku, Slavonskom Brodu i Varaždinu koje su bile ovoga tjedna, za idući su najavljene u Pazinu 25. listopada, Gospiću 26., Zadru 27.  i Zagrebu 29. listopada. 

Kako podsjećaju u priopćenju, uvjet za korištenje sredstava poljoprivrednih fondova je izrada Strateškog plana koji će obuhvatiti izravna plaćanja, sektorske mjere potpore te mjere potpore ruralnom razvoju, a kojim će se hrvatskim poljoprivrednicima staviti na raspolaganje 3,42 milijarde eura u razdoblju od 2023. do 2027.

Do tada je Prijelaznom uredbom za poljoprivredu u 2021. i 2022. za mjere ruralnog razvoja osigurano 1,5 milijardi eura, uz 131 milijun eura za provedbu reformi u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Za radionice se možete prijaviti na sljedećim poveznicama:

"Radionica iz Zagreba uživo će se prenositi i možete ju pratiti ovdje, a za sve ostale potrebna je važeća Covid potvrda", stoji u priopćenju. 


Tagovi

ZPP Konzultacije Strateški plan Covid potvrde


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]