Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje ulja
  • 19.02.2022. 16:30
  • Zadarska, Sukošan

Peljuzica i ove godine - uzorci maslinovog ulja mogu se dostaviti još idući tjedan

Uzorke je obavezno donijeti u dvije tamne staklene boce od 0,25 litara i to radnim danima od 9 do 14 sati u ured Turističke zajednice grada Sukošana.

Foto: TZO Sukošan
  • 206
  • 35
  • 0

Pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i TZO Sukošan, u suradnji s udrugom senzorskih analitičara Olea Zadar, održat će se četvrti dani masline i ulja "Peljuzica" Sukošan 2022.

"Dragi maslinari, nadamo se da ste imali dobru berbu i da ste pripremili uzorke ulja. Planova i ove godine ima puno. Nadamo se da će epidemiološka situacija omogućiti da ih i ostvarimo, te kao i prošle godine ovim događajem otvorimo turističku sezonu", poručili su organizatori rekavši da će o točnom datumu održavanja manifestacije i svi detalji bit objavljeni naknadno.

Zaprimanje uzoraka maslinovog ulja počelo je 14. veljače, a traje još idući tjedan. Uzorke je obavezno donijeti u dvije tamne staklene boce od 0,25 litara i to radnim danima od 9 do 14 sati u ured Turističke zajednice grada Sukošana.

Za više informacija ili za dogoovor oko dostave uzoraka obratite se organizaotrima putem maila peljuzica.sukosan@gmail.comtzosukosan8@gmail.com ili na broj telefona (023) 393 345 i 091 272 0912.

Kotizacija je i ove godine simboličnih 100 kuna po uzorku, a kako kažu organizatori, nagrade će biti bogate.

Autohtona Pujiška Tome Makjanića šampion sukošanske Peljuzice

Prošle je godine šampionsku tituli odnio Toma Makjanić (35) vlasnik OPG-a MM Uje iz Dola na Hvaru. Njegovo ulje od autohtone Pujiške osvojilo je čak 102,5 boda,


Tagovi

Peljuzica TZO Sukošan Maslinovo ulje Uzorci


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.