Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoopskrba Međunarodna Trgovina
  • 12.07.2014. 08:00

PMT Ljetna prezentacija radnih strojeva!

Dođite na PMT Ljetnu prezentaciju i iz prvih redova provjerite kvalitetu Massey Ferguson i Valtra traktora te Väderstad radnih strojeva!

  • 1.238
  • 203
  • 0

18. srpnja 2014. godine, Poljoopskrba PMT d.o.o. organizira prezentaciju traktora Massey Ferguson i Valtra te kompletne linije strojeva za obradu tla i sjetvu proizvođača Väderstad.

Prezentacija će se održati na krajnjem istoku Lijepe naše, u pitoresknom krajoliku na poljima Poljoprivredne zadruge Lovas i tvrtke Arator d.o.o. u Lovasu, s početkom u 10:30 sati, a smjer do lokacije prikazan je na mapi koja se nalazi ispod članka.

PMT ljetna prezentacija 2014.

U radu će biti prezentirane kompletne palete idućih strojeva:

  • traktora Massey Ferguson - serije 6600, 7600, 8600
  • traktora Valtra - serije A, N i T
  • Vaderstad strojevi za obradu tla (Cultus, TopDown, Carrier) i strojevi za sjetvu (Tempo, Rapid i BioDrill)

Massey Ferguson traktore ne treba previše predstavljati s obzirom na to da su uvelike poznati i traženi među proizvođačima. Kao najprodavanija marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu, dobitnici su brojnih nagrada na međunarodnim sajmovima, zahvaljujući pouzdanosti, kvaliteti, inovativnim idejama te atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Valtra - traktor po mjeri kupca

Valtra kao proizvođač se osobito posvećuje ideji da je njihov traktor pouzdan partner svakom kupcu pružajući mu visoko kvalitetan proizvod i konkurentnu tehnologiju zajedno sa vrhunskim servisom i tehničkom potporom, što rezultira velikim zadovoljstvom kupaca.

Kabina Valtra traktora po mjeri

Valtra traktori se proizvode jedino prema individualnoj narudžbi kupca kako bi ispunili zahtjeve svakog kupca. Napredan sustav narudžbe traktora dozvoljava kupcima da specificiraju traktor prema svojim željama. To je najefikasniji i najekonomičniji način za kupca koji tako naručuje traktor. Specifikacija konačnog proizvoda zadovoljava sve zahtjeve kupca i smanjuje trošak nepotrebne opreme. Kako bi zadovoljili potrebe kupca, kupac zajedno sa prodavateljem odlučuje o specifikaciji traktora, odabirući mogućnosti iz Valtra á la carte selekcije koja nudi preko pola milijuna različitih kombinacija.

Väderstad radni strojevi

Väderstad je proizvođač koji se ubrzano razvija, donosi novitete na tržište i strogo je orijentiran prema svojim kupcima. Glavni cilj im je postati tržišni lider u obradi tla i sjetvi, cilj koji ih je doveo do stvaranja nove ere strojeva i metoda obrade tla.

Vaderstad Cultus

Europska poljoprivreda im je baza i na području Europe postižu velik rast i visoke prodajne brojke kroz cijeli niz godina, a na hrvatskom su tržištu, preko tvrtke PMT kao svog partnera, prisutni od 2008. godine. Misao vodilja ovog proizvođača je stvoriti fleksibilan stroj za obradu tla i sjetvu koji radi vrhunski posao u svim načinima rada u poljoprivredi. Većina njihovih strojeva radi nekoliko operacija u jednom prohodu i velikog su kapaciteta, a sve u svrhu uštede vremena, energije i novca. Dugi radni vijek strojeva i njihova visoka vrijednost na tržištu rabljene mehanizacije čine ih vrlo troškovno učinkovitim.

Po završetku službenog dijela prezentacije, u vikendici PZ Lovas i tvrtke Arator d.o.o. bit će upriličeno ugodno zajedničko druženje uz kapljicu vina iz Lovasa.

Još jednom, PMT d.o.o. vas poziva da se pridružite njihovim stručnjacima na prezentaciji, a ukoliko pak niste u mogućnosti osobno prisustvovati, u prilogu ispod teksta nalazi se snimka rada traktora Massey Ferguson 7600, jednog od brojnih koji će biti predstavljeni prilikom prezentacije.


Tagovi

Poljooprskrba PMT d.o.o. Ljetna prezentacija Traktori Massey Ferguson Valtra Vaderstad PZ Lovas Arator d.o.o. Individualna narudžba Smanjen trošak Zahtjevi kupca Obrada tla Sjetva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]