Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ICT studij
  • 23.10.2020. 10:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Počinje drugi promotivni seminar novog studija ICT u poljoprivrednim znanostima

Seminar je namijenjen studentima FAZOS-a, FERIT-a, UNIOS-a, ali i srednjoškolcima, poduzetnicima i drugima koji žele upoznati ovaj novi diplomski studij na engleskom jeziku

Foto: FAZOS
  • 157
  • 11
  • 0

Drugi serijal promotivnih predavanja i radionica u sklopu uspostave novog zajedničkoga studija ICT u poljoprivrednim znanostima, održat će se sljedećeg tjedna, od 26. do 30. listopada na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek (FAZOS). 

Seminar, čiji je prvi dio održan u veljači ove godine, započinje svoje drugo izdanje u ponedjeljak 26.10. u 9:00 sati u Auli Magna, a namijenjen je studentima FAZOS-a, Fakulteta elektrotehnike računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) i cijelog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera (UNIOS), ali i srednjoškolcima, poduzetnicima i široj javnosti. Svima koji se žele upoznati s temama budućeg, moderno koncipiranog diplomskog studija, kojeg će studenti u Osijeku pohađati na engleskom jeziku - s ciljem rasta kvalitete visokog obrazovanja u poljoprivredi, ali i podizanja relevantnosti budućih agronoma u skladu s potrebama tržišta.

U tom se duhu stoga i uvodna predavanja održaju na engleskom jeziku.  

ICT u poljoprivredi: Novi diplomski studij izvući će maksimum iz Slavonije

Podsjećamo, u novi diplomski studij kojeg čine 4 semestra, uloženo je 1.798 253,29 kn iz Europskog socijalnog fonda, a skupinu predavača čine profesori FAZOS-a i FERIT-a te gostujući predavači. 

ICT u poljoprivrednim znanostima mogu upisivati svi oni koji imaju prethodno završene 3 godine preddiplomskog studija, studenti iz inozemstva, ali i Hrvatske. 

Više informacija o samom projektu možete naći ovdje

"Pokušavamo implementirati nove informacijske i komunikacijske tehnologije u agronomskoj struci. Želimo studentima približiti najsuvremenije metode u rukovođenju tehnologijama, u osmišljavanju novih, tako da budemo u korak s Europom i razvijenim svijetom", pojasnio je u veljači prof.dr.sc. Zdenko Lončarić, prodekan za nastavu i upravljanje kvalitetom FAZOS-a.

prof.dr.sc. Željko Lončarić
prof.dr.sc. Zdenko Lončarić

Seminar će biti organiziran u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama, a cjelokupni raspored predavanja možete pogledati u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

FAZOS Seminar ICT u poljoprivrednim znanostima Zdenko Lončarić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner