Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 19.02.2015. 13:20

Posjet Strautmann tvornici u Bad Laeru

Djelatnici tvrtke Jerković d.o.o. iz Koške poveli su 50 poljoprivrednika u Bad Laer u Strautmann tvornicu mixer prikolica.

  • 406
  • 49
  • 0

Njemačka tvrtka Strautmann vrhunski je specijalist za ishranu životinja na farmama. Ova obiteljska tvrtka za proizvodnju poljoprivrednih strojeva kroz 3 generacije radi već više od 80 godina. Danas su pak vodeći stručnjaci u pogledu razvoja i proizvodnje mehanizacije za stočnu ishranu i transportnu tehniku, kao i na području punjenja i doziranja tehnologije za bioplinska postrojenja.

Zašto miješati krmu?

Odgovor na ovo pitanje daju mnoge međunarodne znanstvene studije koje su dokazale da je učinkovitost u proizvodnji mlijeka znatno veća po upotrebi ujednačene stočne hrane iz mikserice. Zbog miješanja pojedinih komponenti sustavom Total Misch Ration TMR (djelomično ili potpuno mješanje obroka) životinje odabiru ujednačenu kvalitetu krmiva sa svakim zalogajem, što osigurava optimalnu fiziološku njegu cijelog stada, bez obzira na položaj i rang koji zauzima životinja.

Tvrtka Strautmann tržištu nudi veliki izbor najkvalitetnijih mikser prikolica, samohodnih i vučenih, koje odlikuju brzo i efikasno miješanje hrane uz znatno manju potrošnju goriva, veća izdržljivost i sigurnost svakog dana u godini, a dodatno je pojačan i zaštićen materijal prikolice i spirala. Iz proizvodne palete, a ovisno o potrebama, u ponudi su Verti-Mix za mala i srednja gospodarstva od 4 do 16,2 m3, Verti-Mix Double za velika gospodarstva od 12 do 38,5 m3 te samohodni Verti-mix od 11 do 20 m3.

Veliki izbor mikser prikolica

Samoutovarne sjenažne prikolice Vitesse imaju jedinstveni CFS sistem koji omogućava kontinuirani protok mase, a time i brži rad, raspodjelu prostora i uštedu goriva. Ova visokokvalitetna prikolica velikih radnih performansi laka je za održavanje te osigurava visoku profitabilnost. Osim njih, tvrtka proizvodi i prikolice za raspodjelu stajskog gnoja, komposta, i karbo kalka, kiper prikolice sa jednom ili dvije osovine nosivosti od 4 do 14 tona te Giga Trailer prikolice za prijevoz silaže. Pored navedenog tu su još i Siloblitz - izuzimač silaže te silažni priključci za utovarivače.

Mnogi od ovih strojeva vrhunskih radnih mogućnosti nalaze se i na hrvatskim gospodarstvima na zadovoljstvo naših poljoprivrednika, a mogu se uz dodatne informacije naručiti kod Strautmann distributera za Hrvatsku Jerković d.o.o. iz Koške.

Galeriju fotografija iz posjeta Strautmann tvornici pogledajte ispod članka.


Fotoprilog


Tagovi

Strautmann Mikser prikolice Siloblitz Mješanje stočne hrane Učinkovitost prehrane


Autor

Zlatko Pavošević

Više [+]

Zlatko je ortodoksni Grafičar, dugogodišnji agro empiričar, jedan od osnivača poljoprivrednih časopisa Nova zemlja i Agroglas ... a navija za najbolji poljoprivredni portal ... ili ukratko "iz mire tri Pavoša vire" :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]