Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sommet de l Elevage
  • 05.08.2019. 12:00

Posjetite europsku izložbu stoke broj jedan u gradu Clermont Ferrand

Glavni, međunarodni specijalizirani sajam stočarstva - Sommet de l 'Elevage, održava se u gradu Clermont Ferrand u Francuskoj, od 2. do 4. listopada. Ovaj grad smješten je u srcu centralnog masiva (Massif Central), najvećoj europskoj regiji poznatoj po govedarstvu.

Foto: www.sommet-elevage.fr
  • 239
  • 18
  • 0

Glavni, međunarodni specijalizirani sajam stočarstva - Sommet de l 'Elevage, održava se u gradu Clermont Ferrand, u Francuskoj, od 02. do 04. listopada. Ovaj grad smješten je u srcu centralnog masiva (Massif Central), najvećoj europskoj regiji poznatoj po uzgajivačima goveda.

Tijekom trajanja sajma bit će predstavljen zanimljiv sadržaj. Preko 2.000 izloženih životinja visokog genetskog potencijala, 1.500 izlagača specijaliziranih za uzgoj goveda. Također, posjetitelji će moći prisustvovati konferencijama, o aktualnim poljoprivrednim temama. 

Izložba vrhunskih životinja

Izložene životinje su elitnog pedigrea, od kojih je 1.300 goveda, 400 ovaca i 300 konja. Kod goveda, moći će se vidjeti 22 pasmine, mliječne i mesne, zatim 26 pasmina ovaca i 16 pasmina konja. Ova manifestacija je vodeća izložba stoke u Europi. 

Dosad su bili najatraktivniji sektori: hranidba životinja, genetika, zdravlje i higijena životinja, mlijeko i mliječna oprema, oprema za stoku, poljoprivredni objekti, obnovljivi izvori energije, poljoprivredni strojevi i još mnogi drugi.

Na 180.000 metara kvadratnih izložbenog prostora prisutno je 1.500 izlagača, od kojih je 300 stranih iz 31 zemlje. Sajam posjeti 95.000 profesionalnih posjetitelja, od kojih je 4.500 međunarodnih, iz 85 zemalja.

Za međunarodne posjetitelje - VIP tretman

Za međunarodne posjetitelje predviđen je tzv. VIP tretman. On podrazumijeva besplatan ulaz na izložbu,osobni doček, stručni obilazak izložbe, B2B sastanci s izlagačima, internet, prostoriju za molitvu i brojne druge pogodnosti. Međunarodni poslovni klub, površine 300 metara kvadratnih, stoji na raspolaganju kako bi pomogao razvitku poslovnih suradnji na izložbi.

Postoji i mogućnost ranije registracije i ona iznosi pet eura po osobi. Možete rezervirati svoje mjesto OVDJE. Također, možete se registrirati i na licu mjesta, tijekom samog trajanja manifestacije. Registracija se preporučuje zbog ograničenog broja mjesta.


Tagovi

Specijalizirani sajam stočarstva Uzgoj goveda Sommet de l Elevage


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs