Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fanon
  • 11.11.2016. 15:00

Posjetite EuroTier i inovacije tvrtke Fanon!

EuroTier 2016. je vodeći svjetski sajam za stočnu proizvodnju koji će se održati od 15. do 18. studenog 2016. godine u Hannoveru u Njemačkoj, a kao jedini izlagači iz Hrvatske predstavit će se tvrtka Fanon.

Foto: EuroTier/Facebook
  • 1.831
  • 90
  • 0

EuroTier 2016. je vodeći svjetski sajam za stočnu proizvodnju, a održat će se od 15. do 18. studenog 2016. godine u Hannoveru u Njemačkoj.

EuroTier je jedan od najvećih sajmova na svijetu za strojeve, opremu, genetiku i usluge za moderno stočarstvo. Do početka rujna na sajam se prijavilo 2.523 izlagača, a Njemačko poljoprivredno društvo očekuje ukupno 2.600 izlagača do početka sajma.

Očekuje se da će ova godina biti uspješna kao prethodna, kada je sajam posjetilo oko 160 tisuća posjetitelja. Isto tako, po prvi puta je broj inozemnih izlagača bio veći od onih domaćih, bilo ih je ukupno 57,6% iz 56 zemalja. Svi vodeći svjetski dobavljači strojeva i opreme za moderno stočarstvo predstaviti će svoja inovativna rješenja i sveobuhvatne informacije o inovacijama i trendovima.

Ukoliko želite saznati nešto više o proizvodima tvrtke Fanon, posjetite ih u hali 22, štand C36b na ovogodišnjem EuroTier sajmu!

Inovacije u stočarskoj proizvodnji!

Kao jedini hrvatski izlagači na sajmu, u sklopu Proteinmarkt.de, predstavit će se tvrtka Fanon pod geslom "Kada vlakna oslobode protein", čime će predstaviti svoju liniju specijaliteta koji već dugi niz godina izvoze diljem Europe. U suradnji s jednom Njemačkom tvrtkom prije dvije godine dobili su srebrnu nagradu za inovaciju na EuroTieru, te zlatnu medalju od strane DLV-a (Njemačkog udruženja poljoprivrednih novinara) za proizvod baziran na sojinoj ljusci, a kojeg jedino oni proizvode. Rade i dalje na novim inovativnim proizvodima te alternativnim izvorima proteina koji su jedini put za malu tvrtku iz Hrvatske na ogromno tržište Europe. Tvrtka Fanon ispunjava sve zahtjeve održive stočarske proizvodnje, a fokusirali su se na pitanja vezana uz vlakna i proteine u prehrani životinja.

Ukoliko želite saznati nešto više o proizvodima tvrtke Fanon, posjetite njihov štand (hala 22, štand C36b) na ovogodišnjem EuroTier sajmu, gdje će vam njihovi stručnjaci kroz ugodan razgovor i prezentaciju proizvoda odgovoriti na sva vaša pitanja. Za sve dodatne informacije obratite se na jedan od niže navedenih kontakata!

Foto: EuroTier/Facebook


Tagovi

Fanon Sajam Eurotier Stočarstvo Inovacije Proteini Hrana Njemačka


Partner