Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maslinarska manifestacija
  • 12.11.2015. 10:35

Poziv maslinarima na Festival maslina u Zagrebu!

Početkom naredne godine, 6. i 7. veljače 2016., u Zagrebu će se održati Festival maslina - Izložba maslinovih ulja i proizvoda od maslina.

  • 499
  • 25
  • 0

Početkom naredne godine, 6. i 7. veljače 2016., u Zagrebu će se održati Festival maslina - Izložba maslinovih ulja i proizvoda od maslina. Bit će to prva izložba ove vrste u Zagrebu, na kojoj će se ocjenjivati kvaliteta ulja, na kojoj će se prodavati ulja i proizvodi od maslina, te na kojoj će se građane Zagreba i druge posjetitelje podučavati o nutritivnim i zdravstvenim karakteristikama ulja i proizvoda od maslina.

Sudjelovat će poznati stručnjaci i znanstvenici, te udruge i zadruge maslinara, nositelji OPG-a. Na istoj će se izložbi predstaviti i proizvođači opreme i sredstava za maslinarstvo. Organizator festivala je Zagrebački maslinarski institut, a suorganizator Udruga branitelja domovinskog rata ZV-a.

Vrtovi lunjskih maslina na Festivalu maslina u Zagrebu!

Zagrebački velesajam, ugostit će brojne posjetitelje, ali i izlagače. Uzorke (1/2 litre) treba poslati na adresu udruge A. Šenoe 37, Mala Gorica, 10.431 Sv. Nedjelja. Zajedno s uzorkom treba dostaviti popunjeni Prijavni obrazac koji možete pronaći ispod teksta te potvrdu o uplati kotizacije na račun udruge (IBAN: HR8224840081105771810, Model HR99): 300 kn za ocjenjivanje i svečanu večeru, ili 250 Kn za ocjenjivanje, bez svečane večere.

Kemijsku analizu ulja će provesti Zavod za javno zdravstvo Šibenik, a organoleptičko (senzorsko) ocjenjivanje ulja provest će udruga Olea iz Šibenika, čiji su ocjenjivači stručno osposobljeni za kušače maslinovog ulja. Uzorci i prijave primaju se od 10. studenog 2015. do 10. siječnja 2016.


Dokumenti


Tagovi

Festival maslina Prijave maslinara Uzorci Prijavni obrazac Izložba maslinovih ulja Kvaliteta ulja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P