Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biofach 2016
  • 18.01.2016. 10:00

Poziv za učešće na sajmu organskih proizvoda

VTKBiH organizira posjetu Medunarodnom sajmu organskih proizvoda - Biofach 2016. Sajam će se odrżati u Nirnbergu (Njemačka), u periodu od 10. - 13. februara 2016. godine.

  • 108
  • 4
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira posjetu Međunarodnom sajmu organskih proizvoda - Biofach 2016. Sajam će se održati u Nirnbergu (Njemačka), u periodu od 10. - 13. februara 2016. godine.

Priliku da posjete sajam Biofach 2016 imaju proizvođači ljekovitog i aromatičnog bilja, šumskih plodova, eteričnih ulja, meda, prirodne kozmetike i ostalih organskih proizvoda.

VTKBIH će za potrebe bh.privredne delegacije, koja bi posjetila sajam Biofach 2016, organizirati prijevoz autobusom kapaciteta do 30 mjesta, a troškovi prijevoza delegacije padaju na teret Vanjskotrgovinske komore BIH. Bh.kompanije - posjetioci sajma će snositi troškove smještaja svojih predstavnika u hotelu (noćenje s doručkom), dnevnice i ostale troškove svojih predstavnika za vrijeme putovanja i posjete Sajmu. Takoder, bh.firme će o vlastitom trošku nabaviti ulaznice za sajam i kataloge izlagača sajma Biofach 2016.

Rok za prijavu učešća je 20. januar 2016. godine, a Pozivno pismo, kao i obrazac prijave možete pronaći u prilogu članka.

Biofach je svjetski poznati sajam koji je vodeći u sektoru poljoprivredne organske proizvodnje. Organski proizvođači diljem Njemačke, ali i svijeta, sastaju se na ovoj poljoprivrednoj izložbi radi razmjene proizvoda, ali i iskustava.

Organsko je više od etikete ili certifikata, stoji za kvalitetu i uvjerenje za odgovornu upotrebu prirodnih resursa. Biofach je mjesto gdje se sastaju ljudi koji dijele strastveni interes prema organskoj hrani i njenom uzgoju, upoznaju se i razmjenjuju stavove i to više od 25 godina!


Dokumenti


Izvori

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH


Tagovi

Biofach Organska proizvodnja Sajam Prirodni resursi VTKBiH Ljekovito bilje Šumski plodovi Eterična ulja Med Nirnberg

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer