Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrobiznis
  • 14.05.2016. 13:30

Preko polja do Europe - iskustva u agrobiznisu!

Druga regionalna konferenciju o agrobiznisu "Preko polja do Europe" će se održati u Srbiji u Novom Sadu, u nedjelju, 15. svibnja.

Foto: pixabay.com
  • 715
  • 33
  • 0

Druga regionalna konferencija o agrobiznisu "Preko polja do Europe" će se održati u Srbiji u Novom Sadu, u nedjelju, 15. svibnja. u 11 sati u Kоngrеsnоm cеntru Маstеr (sаlа 6, Nоvоsаdski sајаm, Hајduk, Vеlјkоvа 11, Nоvi Sаd).

Pozdravne govore održat će ministrica poljoprivrede i zaštite okoliša Republike Srbije Snežana Bogosavljević Bošković, ministar poljoprivrede Republike Hrvatske Davor Romić, predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić.

Iskustva s IPARD-om

Ovogodišnja konferencija tematski je vezana na iskustva poslovnih lidera regije te IPARD program i hrvatska iskustva s EU fondovima, a tijekom diskusije razgovarat će se i o dodatnim načinima unapređenja tradicionalno dobre i bogate suradnje između Hrvatske i Srbije u području poljoprivrede i prehrambene industrije kao i mogućnostima zajedničkog nastupa na novim tržištima.

Lideri u agrobiznisu regije za jednim stolom

Održat će se dva panela. "Iskustva agrobiznis lidera regije" na kojemu će sudjelovati predstavnici vodećih tvrtki iz Srbije i Hrvatske: Agrokor koncern, Atlantic grupa, Tvornica Viro, Victoria Group, Delta grupa, MI Matijević, Nelt grupa i "IPARD program u Srbiji i hrvatska iskustva s EU fondovima" na kojemu će sudjelovati predstavnik Ministarstva poljoprivrede RH, Saša Bukovac iz Sektora za međunarodne poslove (odjel za EU) HGK predsjednik Uprave Agrofructus grupe Denis Matijević i pomoćnik ministrice poljoprivrede i zaštite okoliša Republike Srbije Dragan Mirković.

Konferencija se održava u organizaciji i suradnji dvaju ministarstava i gospodarskih komora.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Novosadski sajam IPARD Dragan Mirković Agrokor Viro Victoria Group Snežana Bogosavljević Bošković Davor Romić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."