Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.01.2016. 12:30

Prijave za proljetni Bjelovarski sajam u tijeku!

Organizatori Bjelovarskog sajma pozivaju sve zainteresirane potencijalne izlagače da se prijave i svojim prisustvom uveličaju ovu sajamsku priredbu!

  • 535
  • 72
  • 0

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije ove će se godine održati od 01. do 03. travnja na tradicionalnom sajamskom postoru Gudovac, pored grada Bjelovara. Riječ je o dobro poznatoj sajamskoj manifestaciji poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera koji svake godine bilježi neprekidan rast po broju izlagača i posjetitelja.

Poljoprivrednicima će i ove godine, po povoljnim cijenama, biti dostupna potrebna sjemenska roba, zaštitna sredstva i poljoprivredna mehanizacija, a organizirani će biti i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

Poziv izlagačima za sudjelovanje

Trenutno su u tijeku prijave za sudjelovanje pa organizatori Bjelovarskog sajma pozivaju sve zainteresirane potencijalne izlagače da se prijave i svojim prisustvom uveličaju ovu sajamsku priredbu.

Ispod članka preuzmite prijavni obrazac za izlagače na proljetnom Bjelovarskom sajmu!

Sajmovi su važno mjesto za prezentaciju poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. Uz sve pozitivne strane nastupa i izlaganja na sajmovima, jamstvo uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacije vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Organizirana prva prezentacija opreme za šumarstvo - Drvni svijet

Važno je naglasiti kako će se ove godine po prvi puta održati događanje pod nazivom Drvni svijet-prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije. Naime, po prvi puta se na Sajamskom prostoru Gudovac organizira sajamska manifestacija vezana uz ovu tematiku, a osim izložbeno-prodajnog dijela šumarske opreme i opreme za obradu drveta, u suradnji s najznačajnijim poslovnim subjektima iz područja šumarstva i drvnih tehnologija, održat će se niz prezentacija, okruglih stolova i konferencija.

Pratite Agroklub jer ćete uskoro moći osvojiti 10x2 ulaznice za 19. proljetni međunarodni bjelovarski sajam!

Prijavni obrasci i opći uvjeti izlaganja

Organizatori mole sve zainteresirane izlagače da se obrate na Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, na jedan od niže navedenih kontakata, kako bi dobili sve dodatne potrebne informacije. Također, ispod članka nalaze se prijavni obrasci i opći uvjeti za izlaganje na nadolazećem 19. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu i Sajmu poljoprivredne mehanizacije te za sudjelovanje na prezentaciji opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, Drvni svijet.

tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844

e-mail: prodaja@bj-sajam.hr • caus@bj-sajam.hr • kovacic@bj-sajam.hr

Raspored ovogodišnjih sajmova u Gudovcu

Iz organizacije Bjelovarskog sajma najavili su kako će se u 2016. godini na navedenom sajamskom prostoru, u suradnji s brojnim suorganizatorima i poslovnim partnerima, održati brojne sajamske manifestacije.

Prema najavama održat će se sljedeća događanja:

  • 12. međunarodni pčelarski sajam (06.-07.02.)
  • Izložba vina i vinogradarske opreme (06.-07.02.)
  • 19. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije (01.-03.04.)
  • Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije (01.-03.04.)
  • CAC - HR Bjelovar (09.04.)
  • SPOREK - sajam sporta i rekreacije (svibanj)
  • 24. jesenski međunarodni bjelpovarski sajam (09.-11.09.)
  • 24. državna izložba stoke (09.-11.09.)
  • Peti element - grijanje i obnovljivi izvori energije (09.-11.09.)

Za više informacija kontaktirajte Bjelovarski sajam na jedan od niže navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam Sajam poljoprivredne mehanizacije Gudovac Izlaganje na Bjelovarskom sajmu Drvni svijet Bjelovar


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo