Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival poduzetništva
  • 23.03.2016. 07:30

Prijavite se na Festival poduzetništva, obrta i OPG-a!

Poziv za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a u Svetom Ivanu Zelini!

  • 519
  • 23
  • 0

U okviru projekta Moja poduzetna Hrvatska koji je pokrenula medijska kuća Styria media grupa Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata), uz potporu Hrvatske gospodarske komore, u Svetom Ivanu Zelini 15. travnja održava se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a, sajamska manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera, programski orijentirana na uspostavljanje novih kontakata, međusobno povezivanje poduzetnika i unapređenje poslovanja, uz prateću medijsku promociju.

12 izlagača po gradu

Inače, organizacijski je predviđeno da se takvi festivali ove godine održe u više hrvatskih gradova, s tim da se u svakom gradu predstave poduzetnici određene županijske komore. Za članice Komore Zagreb koja obuhvaća gospodarstvo dviju županija, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, predviđeno je održavanje dvaju Festivala, od kojih je prvi u Zelini, a slijedi Zaprešić (15. listopada).

Izlagački prostor je za članice Hrvatske gospodarske komore besplatan, a sadrži jedno izlagačko mjesto koje čini klupa od 2×1 m i priključak struje. Sve ostale elemente štanda osigurava izlagač. Broj sudionika je ograničen i iznosi 12 izlagača po gradu, i to prema redoslijedu prijava. Ukoliko zainteresirani zakasne, primjerice, s prijavom za nastup u Zelini, imat će pravo prvenstva za sudjelovanje na Festivalu u Zaprešiću.

Prijave za sudjelovanje na sajmu u Svetom Ivanu Zelini

Zainteresirani za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a u Svetom Ivanu Zelini prijaviti se mogu putem priloženog prijavnog obrasca, kojeg je ispunjenog potrebno dostaviti na e-adresu bsafran@hgk.hr ili ifresl@hgk.hr najkasnije do 14. ožujka odnosno do popunjavanja izlagačkog prostora. Za sve dodatne informacije kontakt osobe u Komori Zagreb su Biserka Šafran Fuchs i Irena Fresl Rendulić, tel: 01/4606 777.


Dokumenti


Tagovi

Festival poduzetništva Obrt OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]