Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZMAG
  • 30.01.2016. 09:00

Prijavite se na permakulturnu akademiju!

Ljubitelji permakulture moći će proširiti svoja znanja na Permakulturnoj akademiji na koju se možete prijaviti do18. ožujka.

Foto: Reciklirano imanje Vukomerić
  • 348
  • 45
  • 0

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) i Zelena akcija, organiziraju Permakulturnu akademiju za naprednu edukaciju permakulturaša. U sklopu nje, održati će se 26 predavanja, 15 dana praktičnih radionica koje će trajati cijele sezone od proljeća do jeseni te 170 sati nastave.

Naglasak će biti na cjelovitom permakulturnom dizajniranju, a obrađivat će se i teme vezane uz vrtlarstvo, dizajniranje šumskih vrtova, pčelarstvo i gljivarstvo, održivo graditeljstvo te korištenje obnovljivih izvora energije i urbane permakulture.

Teorija u Zagrebu, a praksa u Vukomeriću

Predavanja će biti ponedjeljkom u 18:00 sati u zagrebačkom Info centru Zelene akcije u Frankopanskoj 1 i trajat će dva sata. Polaznicima koji nisu iz Zagreba će praćenje biti omogućeno putem interneta. Praktične radionice održavat će se na Recikliranom imanju u Vukomeriću, nedaleko od Velike Gorice i to kroz tri petodnevna kampa, od kojih će prvi početi u travnju, drugi u lipnju, treći u rujnu i četvrti tokom listopada. Cijena kompletnog programa je 2.000,00 kn.

Prijave se primaju do 18. ožujka 2016. Detaljnije informacije možete dobiti na: info@zmag.hr

Tko može pohađati Permakulturnu akademiju?

Budući da je permakulturna akademija zamišljena kao napredni program za permakulturnu edukaciju, jedini preduvjet je da polaznici akademije imaju prethodno završeni 72-satni tečaj permakulture (PDC).

Kako se prijaviti na Permakulturnu akademiju?

Budući da je cilj kvaliteta, a ne kvantiteta broj polaznika permakulturne akademije je ograničen na 12 kako bi se zadržao osobni pristup koji je lakše ostvariti u manjim grupama. Prijavni obrazac je dostupan ovdje. Program akademije možete pronaći u prilogu ispod teksta!

Foto: Reciklirano imanje Vukomerić


Dokumenti


Tagovi

ZMAG Zelena akcija Permankulturna akademija Vukomerić Zagreb Reciklirano imanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]