Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 09.12.2021. 12:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Prijavite se za 17. Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

U pripremi je i online kupovina ulaznica, a uz 17. Međunarodni pčelarski sajam, održat će se 8. Izložba vina i vinogradarske opreme. 

Foto: Branka Sobodić
  • 846
  • 163
  • 0

Nakon dvogodišnje pauze, prostor Bjelovarskog sajma u Gudovcu pored Bjelovara, 5. i 6. veljače 2022. godine bit će rezerviran za održavanje 17. Međunarodnog pčelarskog sajma uz koji će biti održana i 8. Izložba vina i vinogradarske opreme. 

Međunarodni pčelarski sajam tijekom svih dosadašnjih godina bilježi konstantan rast, od početnih tridesetak, do gotovo 150 izlagača na posljednja dva izdanja. Ovako nešto ne bi bilo moguće bez međusobnog povjerenja izlagača i organizatora, te konstantnog velikog odaziva pčelara i posjetitelja koji u najavljenom periodu najviše pozornosti posvećuju pripremi za novu pčelarsku sezonu.

Pripreme za oba događaja su u punom jeku, a otvorene su i online prijave na službenim stranicama Bjelovarskog sajma.  

"Jedan dio izlagača je već prijavljen i možemo reći da smo za sada vrlo zadovoljni. Zbog pandemije koronavirusa Međunarodni pčelarski sajam nismo imali dvije godine, tako da vjerujem da će popunjenost na sajamskom prostoru biti velika", kaže Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma.

Napominje da je i zasad uz Covid potvrde skoro sve dozvoljeno te se nadaju da će tako ostati i da neće biti nikakvih pogoršanja u vidu pandemije i epidemioloških mjera.

"Prvi i glavni test smo položili kroz organizaciju posljednjeg Jesenskog međunarodnog sajma, dakle potpuno smo upoznati sa svim obvezama i postupcima, od testiranja, pregleda COVID potvrda na ulazima, do pridržavanja propisanih mjera", dodaje.

Pčelarski sajam će se odvijati u svim halama, dok će aukcijska dvorana biti namijenjena za održavanje stručnih predavanja i to u suradnji sa Hrvatskim pčelarskim savezom. "Naravno, neke segmente smo predvidjeli i za otvoreni prostor", najavljuje direktor kako je u pripremi i jedan novitet, a riječ je o online kupovini ulaznica.

Tamo gdje su prisutni pčelari, mora biti meda i svih onih zdravih i kvalitetnih proizvoda kojim nas daruju vrijedne pčelice. Od suncokreta i kestena iz ravne Slavonije, bagrema i lipe s Bilogore, kadulje iz Istre, preko livade i meduna iz gorskih predjela, pa sve do vriska i drače s krajnjeg juga Hrvatske. Nadolazeći sajam svakako će biti idealna prilika za stjecanje novih i osvježavanje postojećih znanja, razmjenu iskustava, kao i prikaz inovativnih rješenja u pčelarstvu.


Fotoprilog


Tagovi

Međunarodni pčelarski sajam Bjelovarski sajam Zlatko Salaj


Autorica

Branka Sobodić

Više [+]

Dugogodišnja novinarka i urednica portala www.bjelovar.info, vlasnica obrta Bjelovar-info medij.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]