Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.08.2018. 12:45

Prijavite se za izlaganje na 26. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu!

Kao i ranijih godina, na 26. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu predstaviće se veliki broj izlagača sa najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom!

Foto: Bjelovarski sajam
  • 411
  • 20
  • 0

Uz Prolećni sajam, najveća sajamska manifestacija ovog tipa, u Hrvatskoj i u širem regionu, je međunarodni preduzetničko-zanatski i stočarski događaj na kojem izlagači mogu da predsatve svoje novitete, obave direktnu prodaju i u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmene vredna poslovna iskustva i informacije.

Na 26. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu, koji će se održati 07.-09.09.2018. godine, svoje proizvode i usluge predstaviće nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići 40.000 posetilaca. Kao i ranijih godina, na 26. JMBS-u predstaviće se veliki broj izlagača sa najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom.

Partner 26. Jesenjeg međunarodnog belovarskog sajma je Privredna komora Federacije BIH.

Sajam - idealno mesto za predsatvljanje noviteta i obavljanje direktne prodaje

Veliki deo izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenjem, tako i na Prolećnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mesto na kojem mogu kvalitetno da predstave novitete, obave direktnu prodaju, razmene  iskustva i sklope nove poslove i poslovne kontakte.

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost proeđenja sa konkurencijom. I dalje je nezamenjiv kontakt "licem u lice", jer omogućava da istovremeno vidite, ocenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

U sklopu Programa održaće se:

  • Međunarodna revijalna izložba goveda simentalske pasmine;
  • Izložba, ocenjivanje i nagrađivanje svih rasa životinja;
  • Prezentacije građevinske i komunalne opreme i opreme za hortikulturu.

26. Državna stočarska izložba i Bambino kup

Izuzetno bitan deo Jesenjeg sajma, koji privlači veliku pažnju izlagača i posetilaca, je najveća specijalizovana stočarska priredba u Hrvatskoj - 26. Državna stočarska izložba. Predstaviće se najuspješniji hrvatski uzgajivači, sa svojim najboljim grlima, i prikazati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Očekuje se oko 200 uzgajivača i oko 500 grla stoke (goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih rasa živine i pčela).

Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih rasa, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih rasa, koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uslova pojedinog područja.

U sklopu 26. državne stočarske izložbe održati će se Bambino kup, odnosno Kup mladih uzgajivača goveda, koji je posvećen najmlađim uzgajivačima od dve do 15 godine.

3. Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije

Uz uobičajene teme poljoprivredenog i stočarskog karaktera, Jesenji sajam je već nekoliko godina obogaćen ponudom proizvoda i usluga vezanih uz temu grejanja i obnovljivih izvora energije. Tako će se održati i 3. Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije na  na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mestu okupe i predstave poslovni subjekti u vezi sa tematikom.

Dve nove sajamske manifestacije

Od ove godine, Bjelovarski sajam uvodi u sklopu Jesenjeg sajma dve nove sajamske manifestacije, koje će izuzetno obogatiti ponudu proizvoda i usluga tokom ovog najvećeg događaja u zemlji i širem regionu.

  • HOROP - sajam opreme za hortikulturu
  • GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu možete ispuniti OVDE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDE.

Zainteresovani se mogu obratiti Odeljenju prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vreme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:
Tel: +385 (0) 43 238 846, +385 (0) 43 238 852, +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841
E-mail: caus@bj-sajam.hrkovacic@bj-sajam.hrprodaja@bj-sajam.hr


Tagovi

26. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam Gudovac Prijava


Partner