Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 29.12.2015. 13:25

Proizvodni i izvozni potencijal Klastera

Klaster poljomehanizacije predstavio proizvodne i izvozne mogućnosti na Sajmu proizvodnje vina, maslina, voća i povrća te poljoprivredne mehanizacije - SITEVI 2015.

  • 234
  • 27
  • 0

Sajam proizvodnje vina, maslina, voća i povrća te poljoprivredne mehanizacije SITEVI 2015. održan je u Montpellieru u Francuskoj od 24. do 26. studenog. Tijekom trodnevnog trajanja sajma sudjelovalo je više od 1000 izlagača iz 25 zemalja, a zabilježena je posjeta preko 54.000 posjetitelja iz 50 zemalja, što je za 10 % više posjetitelja u odnosu na 2013. godinu kada je održan zadnji SITEVI.

Izložba poljoprivredne mehanizacije

Klaster poljomehanizacije dobio je ponudu od Promosalons c/o Menthae kako bi besplatno nastupio na promotivnom izložbenom prostoru gdje bi, uz promidžbene materijale kao i organizirane sastanke s distributerima poljoprivredne mehanizacije, predstavio proizvodne i izvozne mogućnosti Klastera. Na sajmu su pored direktora Klastera poljomehanizacije sudjelovali i predstavnici članica Klastera iz tvrtki Labinprogres - TPS i Megametal iz Nedelišća.

Predstavljen proizvodni program i mogućnosti

Također, dogovorene su posjete nekolicini distributera poljoprivredne mehanizacije kao i udruženju distributera te ciljane posjete potencijalnim partnerima, s kojima su razmijenjeni kontakti i predstavljene mogućnosti te proizvodni program Klastera poljomehanizacije.

Na promotivnom štandu RH, uz degustaciju hrvatskih vina, izloženi su i promidžbeni materijali Klastera poljomehanizacije i njegovih članica, a hrvatski izložbeni prostor posjetio je i veleposlanik RH u Francuskoj Ivo Goldstein.


Tagovi

Sitevi Montpellier Francuska Klaster poljomehanizacije Promosalons c/o Menthae Poljoprivredna mehanizacija Ivo Goldstein


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)