Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 31.05.2014. 11:00

Proljetni Fest 2014. Velika Gorica

Posjetitelje Proljetnog Festa 2014. u Velikoj Gorici očekuje pravi spektakl. Otvorenje uz prijenos nogometne utakmice Hrvatska-Brazil, koncert Divljih Jagoda, Harisa Džinovića, Ivana Zaka te bogata gastronomska ponuda

Foto: freepik.com
  • 246
  • 18
  • 0

U organizaciji tvrtke Cindori Production d.o.o. i ove godine će se u Velikoj Gorici u ŠRC Udarnik od 12. do 15. lipnja održati Proljetni Fest 2014. Samo prošle godine festival je posjetilo više od 25.000 posjetitelja. Organizatori i ove godine najavljuju bogat manifestacijski program uz cjelodnevne sadržaje za cijelu obitelj, od lunaparka i radionica za Vaše najmlađe, do dobre glazbe i koncerata, sajamskog dijela sa bogatom ponudom poljoprivredno-prehrambenih i drugih proizvoda, predstavljanje turističke ponude, kao i brojne druge sadržaje. Za odmor i osvježenje posjetiteljima će na raspolaganju biti veliki šator sa bogatom gastronomskom ponudom u kojoj će moći uživati do kasnih noćnih sati.

Otvorenje Proljetnog festa uz prijenos utakmice Hrvatska-Brazil!

Proljetni Fest je na veliku radost svih ljubitelja nogometa povodom otvorenja pripremio prijenos utakmice svjetskog prvenstva Hrvatska-Brazil. Prijenos Vas očekuje na velikom video zidu uz mnoštvo iznenađenja na velikom spektaklu 12. lipnja 2014. godine, koji se održava u Velikoj Gorici, ŠRC Udarnik Kurilovec.

Za ljubitelje nogometa tu nije kraj dobrim vijestima, uz bogat program tu su i nezaobilazne hostese, glazbeni program, roštilj i bogate nagrade, a uz sve to atmosferu će do usijanja dovesti nadaleko poznati bend Divlje Jagode.

Drugog dana manifestacije, 13. lipnja na zadovoljstvo ljubitelja narodne glazbe solistički koncert s početkom u 21:30 održat će Haris Džinović, dok će manifestacija biti zatvorena sa koncertom mlade estradne zvijezde Ivana Zaka, koji će nastupiti 15. lipnja s početkom u 20:00 sati.

Izlagači se mogu prijaviti do 5. lipnja 2014.

Što se tiče izložbenog dijela programa predstavit će se brojne udruge, zadruge, obrti, Turističke zajednice, kao i poljoprivredna gospodarstva sa svojim domaćim poljoprivredno-prehrambenim proizvodima. Bit će zastupljene sljedeće kategorije proizvoda:

  • meso i mesne prerađevine
  • mlijeko i mliječne prerađevine
  • med i pčelinji proizvodi
  • eko i bio proizvodi
  • vino i proizvodi od grožđa
  • ostala alkoholna pića
  • umjetnine, ručni radovi, licitari, čipka
  • prerađevine od voća i povrća

Izlagački prostori uključuju priključak električne energije koja je uključena u cijenu prostora. Organizator zakupcima ustupa isključivo prostor, dok ostalu opremu (štand, kućicu i ostalu opremu) može ustupiti zakupcu uz prethodni dogovor. Svi zainteresirani izlagači prijaviti se mogu najkasnije do 5. lipnja 2014. uz obvezno popunjavanje prijavnice, koju možete pronaći ispod teksta, u PDF obliku. Cjelovit program manifestcije Proljetni Fest 2014. možete pogledati ovdje.

Više informacija možete saznati na: www.proljetnifest.com

Foto: freepik.com


Dokumenti


Tagovi

Proljetni fest Manifestacija Velika Gorica Vino Med Kulen Kobasice Likeri Sir Poljoprivredni sajam Ivan Zak Divlje Jagode Haris Džinović Cindori Production


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]