Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski proizvodi u Frankfurtu
  • 31.05.2017. 19:00

Promocija hrvatskih proizvoda u Frankfurtu

Glavna tajnica HGK Marina Rožić kaže da je ovo izvrsna prilika za promociju hrvatske kulture, gastronomije, tradicije, prirodnih ljepota uoči nadolazeće turističke sezone potencijalnim njemačkim turistima.

Foto: OPG Kalić Zvonimir - Industrijska konoplja/Facebook
  • 1.432
  • 114
  • 0

Promotivno-prodajna akcija hrvatskih proizvoda, u organizaciji Hrvatskoga gospodarskog saveza i HGK, održat će se po drugi put od 01. do 11. lipnja 2017. kao dio manifestacije Hrvatski tjedan u Frankfurtu na Majni, u Njemačkoj.

"Hrvatske proizvode dokazano simboliziraju kvaliteta i izvornost. Cilj ove manifestacije je promocija hrvatskih proizvoda i Hrvatske kao turističke destinacije. Uz prezentacijski, tjedan će biti i prodajnoga karaktera, čime tvrtke, organizacije i institucije različitih profila imaju priliku ostvariti izravnu vezu s potencijalnim klijentima, odnosno kupcima", rekla je glavna tajnica HGK Marina Rožić, dodajući da je ovo izvrsna prilika za promociju hrvatske kulture, gastronomije, tradicije, prirodnih ljepota uoči nadolazeće turističke sezone potencijalnim njemačkim turistima.

Otvoreno za posjetitelje svaki dan od 9 do 22 sata

Bit će predstavljeni proizvodi sljedećih hrvatskih proizvođača: Mesne industrije braća Pivac, PP Orahovice d.d., Kutjeva d.d., Iločkih podruma d.d., Francka d.d., Badela 1862. d.d., Mlinara d.d., Zigante tartufa d.o.o., Ribe Dražin j.d.o.o., P.O.C. d.o.o., Kapronce d.o.o., Adriaweb-a d.o.o., OPG-a Zvonimir Kalić, OPG-a Dragica Vučković, OPG-a Nedjeljka Jurin i OPG-a Mirjenka Mrakovčić.

Posjetitelji će moći svakoga dana od 9 do 22 sata kušati i kupiti hrvatske poljoprivredno-prehrambene proizvode. Sajam je smješten na jednoj od najčešće posjećenih lokacija u gradu, Roßmarktu, gdje dnevno prođe više od 40.000 ljudi. Inače, Frankfurt na Majni grad je s dugom sajmišnom tradicijom čije urbano područje imaviše od 2,5 milijuna stanovnika.

Povezanost Njemačke i Hrvatske

Povezanost između Njemačke i Hrvatske očituje se u činjenici da su Hrvati jedna od brojnijih etničkih skupina u Njemačkoj, posebice u Frankfurtu na Majni. S druge strane, Njemačka predstavlja emitivno žarište, što potvrđuje brojka od 2,2 milijuna njemačkih turista u Hrvatskoj 2016. godine.

Foto: OPG Kalić Zvonimir - Industrijska konoplja/Facebook


Izvori

Hrvatska gospodarska komora HGK


Tagovi

HGK Hrvatski proizvodi Sajam Frankfurt Njemačka


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.