Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lipicanci
  • 21.03.2021. 16:30

Provedba ocjene i ispit radne sposobnosti pastuha lipicanca

Ocjeni mogu pristupiti pastusi koji su navršili četiri godine i stariji te oni koji na prvoj nisu odabrani, ali su dobili mogućnost pristupanja na drugu.

Foto: Depositphotos/samotrebizan
  • 154
  • 6
  • 0

Ocjena i ispit radne sposobnosti pastuha lipicanske pasmine privatnog uzgoja, propisane uzgojnim programom u Republici Hrvatskoj održat će se 23. travnja 2021. godine u Državnoj ergeli Đakovo s početkom u 10 sati, objavili su iz Centra za stočarstvo, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Ocjeni, naglašavaju, mogu pristupiti pastusi koji su navršili četiri godine i stariji te oni koji na prvoj nisu odabrani, ali su dobili mogućnost pristupanja na drugu.

S druge strane, konji kojima je izdano rješenja da su trajno neodabrani ne mogu pristupiti ocjeni.

Prijave se dostavljaju na adresu: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Gudovačka cesta 1d, 43251 Gudovac ili putem telefona odnosno maila: dipl.ing. Domagoj Tadić, 043 638 075/ domagoj.tadic@hapih.hr ili dipl.ing. Mario Šošić, 032 338 455.

"Nakon zaprimanja prijava, uzgajivači će biti pojedinačno pozvani prema unaprijed određenoj satnici, uz uvažavanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Odluka stožera civilne zaštite za sprečavanje širenja zaraze virusom Covid-19“, pojašnjavaju iz HAPIH-a.

Obrazac prijava kopitara za odabir možete pronaći ovdje.


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Više [+]

Tagovi

Lipicanci Ispit radne sposobnosti Ocjena HAPIH Centar za stočarstvo


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]